De pizzaspecialist van Nederland

0
2575
Pizza Hut - De pizzaspecialist van Nederland

Lekker een avondje stappen? Een filmpje kijken bij Pathé of gewoon met vrienden of familie lunchen? Dan ben je bij de Pizza Hut aan het Schouwburgplein in Rotterdam aan het juiste adres. Sinds 1985 is hier namelijk de enige ‘Dine-In’ van Nederland gevestigd. Geniet in een sfeervolle ambiance van de overheerlijke pizza’s en pasta’s van deze internationale keten van pizzaspecialisten.

HISTORIE PIZZA HUT

Pizza Hut is in 1958 in het Amerikaanse Wichita (Kansas) opgericht door de twee studenten Dan en Frank Carney. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot ’s werelds grootste pizzaketen en heeft het inmiddels meer dan 15.000 vestigingen in maar liefst 100 landen. Wereldwijd werken er meer dan 300.000 mensen voor Pizza Hut. Bij Pizza Hut kan je als klant altijd rekenen op een correct en vriendelijk onthaal. “Alles draait immers rond de tevredenheid van onze klanten”, vertelt bedrijfsleider Yolanda de Snoo. “Respect voor hun wensen is cruciaal en dat straalt door heel het bedrijf. Zo hebben we respect voor de recepten, de baktijden en de levertijden, maar uiteraard ook voor de mensen die bij Pizza Hut werken. Het is niet toevallig dat veel mensen bij Pizza Hut blijven en opklimmen. We halen het beste uit iedereen naar boven en bieden kansen aan werknemers om zichzelf te ontplooien.”

Pizza Hut - De pizzaspecialist van Nederland

ECHTE KWALITEIT

“Alle pizza’s, pasta’s, salades en andere gerechten van Pizza Hut worden uiterst nauwkeurig samengesteld”, aldus Yolanda. “Bij Pizza Hut is het onze missie om eten te serveren waar wij trots op zijn! Wij gebruiken daarom alleen de beste ingrediënten van gecertificeerde leveranciers en bereiden elke pizza met veel liefde. Denk bijvoorbeeld aan onze ‘cheesy crust’ of de wereldberoemde Pan Pizza.” Pizza Hut denkt altijd ‘outside the box’ en gaat bewust niet mee in de massa. “Wij willen uniek zijn”, benadrukt Yolanda. “Daarom is ons team ook continu bezig om onze heerlijke favorieten nog specialer te maken.”

Pizza Hut - De pizzaspecialist van Nederland

VOOR IEDEREEN

Het team van Pizza Hut streeft ernaar om iedere bezoeker een aangename lunch of diner te bieden. Dat begint al bij het originele Pizza Hut knoflookbrood. “Wist je trouwens dat je bij ons één pizza kan bestellen die je met verschillende toppings kan laten beleggen? Zo kan je gemakkelijk elk een pizza kiezen maar toch gezellig delen. Ook handig als je bijvoorbeeld je kinderen wil laten mee-eten maar verschillende pizza’s wenst”, legt Yolanda uit. Zo zijn de grote pizza’s voldoende om met het hele gezin van te smullen. En heb je een klein budget, dan kun je elke maandag en dinsdag tussen 17:00 en 21:00 uur voor slechts €12,50 terecht voor een ‘All You Can Eat’ pizzabuffet met gratis drankje waar je onbeperkt kunt genieten van bijvoorbeeld de ‘Tuna Lover’ of de ‘Veggie Supreme’ of tal van andere klassiekers uit de Pizza Hut keuken.

Pizza Hut - De pizzaspecialist van Nederland

Pizza Hut
Schouwburgplein 9, Rotterdam
T. 010-4331095
www.pizzahut.nl