Look good, Feel better & be Proud at yourself!

0
3195
salon “Proud”, look good feel better

PROUD. Een trots gevoel. Dat is wat het team van kapsalon Proud niet alleen uitstraalt maar ook aan jou wil geven. Want als je haar goed zit, dan voel je je toch ook beter? In de moderne salon voel je je door de gezellige en gemoedelijke sfeer meteen op je gemak. In combinatie met en gezonde portie vakkennis, kwaliteit en creativiteit is succes gegarandeerd voor mannen, vrouwen en kinderen.

salon “Proud”, look good feel betterKapsalon Proud in Amersfoort-Nieuwland straalt een en al positiviteit uit. Het interieur is strak en modern, maar omarmt tevens gezelligheid en professionaliteit. Blikvanger is een wandvullende visual met een mooi trendbeeld van Keune die boven de wasbakken hangt. Voor het raam staat een leestafel van robuust eikenhout. Eigenaresse Carola Wittebrood wilde hiermee een huiselijke sfeer creëren waar klanten gezellig even kunnen zitten onder het genot van een kopje koffie of thee. “Ik hoor van veel klanten dat ze onze salon gezellig en knus vinden.” En ook ik voel me direct op mijn gemak terwijl één van de collega’s van Carola een kopje groene thee komt brengen.

VAKMANSCHAP

salon “Proud”, look good feel betterSalon Proud is in 2015 geselecteerd als Keune Ambassaodor kapsalon. “Alleen de betere en actievere kapsalons van Nederland komen hiervoor in aanmerking”, legt Carola uit. “Keune selecteert namelijk alleen salons met een heel eigen identiteit. Je wordt dus geen ‘Keune-salon’. Je blijft juist heel erg jezelf. Je moet natuurlijk wel de kwaliteit leveren die voldoet aan hun standaarden. Het is voor onze klanten een soort garantie dat wij op hoog niveau werken. Keune organiseert daarnaast voor ons inspiratieshows om up-to-date te blijven qua trends. Bovendien krijgen wij elk seizoen op hoog niveau diverse trainingen aangeboden.” Mede hierdoor is Salon Proud dan ook geen doorsneesalon. Het verrast ons niet als we horen dat Carola in 2016 zelfs een nominatie heeft gekregen voor de Coiffure Awards, de meest prestigieuze kapperswedstrijd in ons land. “Het is leuk om met je creativiteit mensen blij te maken. Ik zie het dan ook niet als werk, maar als een passie. Als we advies geven aan een klant, dan is het belangrijker om te kijken wat echt bij een persoon past qua model en haarkleur, dan om zomaar een trend te volgen”, benadrukt Carola. “Hiervoor gebruiken we een handig hulpmiddel zodat we jou precies kunnen laten zien welke haarkleur het mooiste bij je huid matcht. Bovendien geven we je voor je weggaat ook nog een aantal handige tips over hoe je het beste je haar kunt verzorgen en stijlen, zodat de conditie van je haar en hoofdhuid gezond blijft, en je zo optimaal kunt genieten van jouw kapsel.”

TROTS TEAM

salon “Proud”, look good feel betterHet team van Proud bestaat uit zes ervaren haarstylisten met jarenlange ervaring in het kappersvak. Voordat zij de kapsalon van haar moeder wegens omstandigheden overnam, restylede naar haar smaak en naar Salon Proud omdoopte, heeft Carola een aantal jaar in Amsterdam als zelfstandige gewerkt. “In die periode werkte ik ook weleens mee met fotoshoots voor tijdschriften en magazines”, zegt Carola.” Nog steeds komen oude klanten speciaal uit Amsterdam en ‘t Gooi naar Amersfoort om door Carola of haar crew te worden geknipt. Maar inwoners vanuit alle hoeken van het Amersfoortse weten de salon in Nieuwland inmiddels te vinden. “Dat is toch wel een teken van waardering en toont aan dat wij doen wat we beloven en geen eenheidsworst zijn. Er zijn immers tal van andere salons waar men terecht kan. Ook weer iets om ‘proud’ op te zijn.”

Wil jij ook ‘proud’ zijn? Maak dan nu een afspraak met één van de creatieve hairstylers van kapsalon Proud of stap gewoon binnen en laat je adviseren over jouw kapsel.

salon “Proud”, look good feel better
Regenboog 81, Amersfoort
T. 033-4557942
www.salonproud.nl

Fotografie: Nico Brons