Wonen is genieten

0
3363
Divano & Divani DUE - Wonen is genieten

U bent uniek en u wilt dit ook in uw interieur tot uiting brengen. Interieurwinkel Divano & Divani DUE biedt een veelvoud aan inspiratie op het gebied van design meubilair, woningstoffering en woonaccessoires. Dompel u onder in de uitstraling van hoogstaande Duitse en Italiaanse meubelmerken en kwalitatieve accessoires van Europese bodem. Wonen is genieten bij deze eigenzinnige interieurzaak in Capelle aan den IJssel.

Om uw woning sfeervol en naar uw eigen smaak in te richten is er volgens Elly Scheepbouwer van interieurwinkel Divano & Divani DUE veel meer nodig dan een grote tas met kaarsen, kandelaars en kussens. “Bij Divano & Divani DUE gaan we verder. Onze binnenhuisadviseurs ondersteunen u bij het maken van een realistisch interieurplan. U deelt uw wensen en samen bekijken we wat er wel en niet mogelijk is voor de inrichting. Zo komen we tot een stijl, kleurgebruik en indeling van het interieur die helemaal bij u passen. We werken voor diverse klanten dan ook op projectbasis.”

COLLECTIE OP HET HOOGSTE NIVEAU

Divano & Divani DUE - Wonen is genietenVolgens Elly is een interieur een gevoel en passie. Samen met haar team is zij continu op zoek naar speciale artikelen om de collectie op het hoogste niveau te houden. “Wij willen geen 13-in-een-dozijn winkel zijn. Wonen is genieten.” Deze visie kan ik alleen maar volmondig beamen. Wanneer u de showroom in Capelle aan den IJssel binnenstapt proeft u meteen de sfeer. Als u om u heen kijkt, ziet u meubilair en accessoires die u niet in talloze andere winkels terugvindt. Bankstellen die ‘custom made’ in elke gewenste diepte en breedte zijn samen te stellen. Een nieuwe collectie van luxe accessoires, passend in trendy, moderne en ‘new classic’ interieurs of gewoon als bijzonder cadeau voor een huwelijk, geboorte of babyshower. Daarnaast houdt Divano & Divani DUE ook tred met de laatste nieuwe trends: geurkaarsen in decoratieve vazen en schalen voor zowel binnen- als buitengebruik en LED-kaarsen – in verschillende kleuren – inclusief afstandbediening die niet van echt zijn te onderscheiden. Divano & Divano DUE heeft met haar collectie en werkwijze inmiddels een grote naam opgebouwd in binnen- en buitenland. “Onze woonkamercollectie telt naast design meubels ook eetkamertafels met -fauteuils in leer en stof die geheel naar eigen keuze zijn in te vullen. Samen met onze vakkundige medewerkers maken wij uw interieur compleet met prachtige karpetten, gordijnen en schitterende wandbekleding.”

PERSOONLIJK EN LEEFBAAR

Divano & Divani DUE - Wonen is genietenVolgens Elly is het belangrijkste aan een inrichting dat deze past bij de mensen die er in wonen en dat de bewoners genieten van een huiselijke omgeving. “Een inrichting moet persoonlijk en leefbaar zijn. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur. Die mogelijkheden voor het maken van een goede combinatie van exclusieve stijlen en aandacht in de vorm van uitgebreid persoonlijk advies vindt de klant terug in deze showroom.”

WOW-EFFECT

“Mensen die onze collectie en stijl begrijpen, voelen zich hier meteen thuis. In onze sfeervolle showroom kan ik laten zien wat wij doen en een ‘wow-effect’ bewerkstelligen. Ik merk steeds weer dat eerlijk advies zeer welkom is. Wat het voor mij echter zo leuk maakt, zijn die inspirerende contacten met mijn klanten, die kunnen genieten van een fijn thuisgevoel en die ik mag helpen in een wereld van veel keus. Want dat is precies waar Divano & Divani DUE voor staat.”

Divano & Divani DUE
Schinkelse Baan 7, Capelle aan den IJssel
T. 010-4500122
www.divano-divani-due.nl
Facebook: divano.divani
Instagram: divano_divani_due

Fotografie: Maybelline Koense