Life-lijn ontzorgt

0
2609
Life-lijn - Ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuis

Gaat u verhuizen, maar kan of wilt u de zaken rondom de verhuizing niet zelf regelen? Dan biedt een verhuismanager uitkomst! U ziet steeds vaker dat mensen geen kinderen of mantelzorgers hebben om hen te helpen met verhuizen of dat ze anderen niet tot last willen zijn. Moet u in dergelijke situaties de verhuizing dan helemaal alleen doen, vragen wij aan Marjolijn van Herk van Life-lijn.

“Zeker niet”, benadrukt Marjolijn. “Een verhuismanager kan u ondersteunen bij alle zaken rondom de verhuizing. Verhuizen is namelijk meer dan spullen van A naar B brengen. Verhuizen gaat gepaard met allerlei emoties en herinneringen. Dat maakt het ingrijpend. Daarbij is er – hoe u het wendt of keert – gewoon veel werk te doen. Van adreswijzigingen schrijven, spullen inpakken en uitpakken, abonnementen oversluiten tot het inrichten van de nieuwe woning. Dan blijft er nog een woning achter waar vaak ook nog veel aan moet worden gedaan. Kortom alles wat geregeld moet worden zet ik uit en regel ik voor u of met u. En alles wat nodig is om het project goed te laten verlopen naar de wensen van de opdrachtgever.

DE KRACHT ACHTER LIFE-LIJN

Life-lijn - Ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuisMarjolijn is de drijvende kracht achter Life-lijn. Want Life-lijn is meer dan slechts een verhuisservice. Het bedrijf neemt alle bijzondere zaken die bij een verhuizing komen kijken uit handen en zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt “Ik neem zaken rondom een verhuizing uit handen. Als verhuismanager speel ik een belangrijke rol om deze periode zo rustig en georganiseerd mogelijk te laten verlopen. Er komt zoveel kijken bij verhuizen. Vaak komt u er pas achter als de stress al is toegeslagen. Afhankelijk wat er in uw situatie nodig is, inventariseer ik de werkzaamheden en zet ik de lijnen uit. Ik neem contact op met instanties en bedrijven en zorg dat het project spoedig zal verlopen.

PERSOONLIJKE WERKWIJZE

Life-lijn - Ontzorgt en maakt van een nieuw huis weer uw thuisDe werkwijze van Life-lijn is er altijd één die zich kenmerkt door een grote professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Iedere opdracht start met en persoonlijke bezoek, dit is erg belangrijk, mensen geven immers hun persoonlijke spullen inclusief de sleutels van het huis uit handen. Dan is het belangrijk dat het gevoel goed is. Er zijn diverse situaties waarbij u een verhuismanager kan inhuren:

  • Is er hulp nodig bij het organiseren van uw eigen verhuizing of van iemand anders die dit zelf niet wil of kan regelen?
  • Wilt u de kinderen of mantelzorgers niet nog meer tot last zijn bij een verhuizing?
  • Gaat u kleiner wonen en is er hulp nodig om keuzes te maken in wat wel en niet mee kan of voor het nieuwe interieur?
  • Blijft u achter met een huis omdat iemand is overleden?
  • De organisatie niet meer ziet zitten van de verhuizing?
  • De administratieve zaken rond om de verhuizing niet zelf kan regelen?
  • Praktische hulp nodig rondom de verhuizing of voortijdig opruimen?

Life-lijn werkt voor iedereen die hulp nodig heeft bij opruimen, wonen en verhuizen. Meer weten over life-lijn kijk dan op de website of neem vrijblijvend contact op met Marjolijn van Herk.

Life-lijn
T. 06-46065891
info@life-lijn.nl
www.life-lijn.nl