Landgoed Artihove/Vidaa

0
3038
Landgoed Artihove/Vidaa

Gelegen op landgoed Artihove/Vidaa is een beeldentuin en de showroom van Artihove, een plek waar er in alle rust een wandeling kan worden gemaakt om inspiratie op te doen of te genieten van alle creativiteit. De kunstenaars van Artihove ontwerpen altijd vanuit een bepaalde gedachte of een bepaald gevoel, welke terug te vinden is in de vormgeving en de bijpassende motivatiekaart. Dit maakt de beelden en geschenken extra bijzonder en persoonlijk.

NIEUW: LIVING COLLECTIE

De Artihove Living collectie kenmerkt zich door bijzonder design. Wij willen onze klanten echt iets speciaals bieden, een product dat echt een toevoeging is aan het interieur. Dat ene bijzondere meubel, sculptuur, die spiegel of lamp waarbij mensen even stil staan en een glimlach van op hun gezicht krijgen! In de gerenoveerde showroom van Artihove zijn de meubels en woonartikelen te bewonderen en een groot deel is ook online te bestellen.

KUNST OP MAAT

Het is tevens mogelijk om kunst, of een kunstgeschenk, geheel op maat te laten vervaardigen. Kunst in opdracht biedt u de mogelijkheid om op een unieke en blijvende manier te communiceren. Een kunstenaar verwerkt uw boodschap, kernwaarden of bedrijfsvisie in een ‘one of a kind’ object of gebruiksvoorwerp.


VIDAA

Vidaa – The Island of Being, ook gelegen op landgoed Artihove/Vidaa, is een prachtige locatie gelegen onder de rook van Rotterdam. U verblijft hier op een uniek eiland, midden in de natuur omgeven door groen, water en kunst. Een unieke locatie in de omgeving van Rotterdam!

VERGADER- EN FEESTLOCATIE

Vidaa beschikt over ideale locaties voor onder andere vergaderingen, jubilea, (bedrijfs)borrels, verjaardagen en bruiloften. De verschillende locaties liggen op loopafstand en zijn flexibel in te richten, inclusief alle (technische) faciliteiten. Op ons landgoed kunt u letterlijk alle kanten op. De prachtige aangelegde tuinen maken de entourage compleet. Het terras aan het water is zeer geschikt voor borrels, barbecues en meer.

LIVING IN BALANCE

Vidaa staat voor ‘living in balance’ en staat ervoor dat alle activiteiten, zowel zakelijk als privé, binnen deze gedachte passen. Kortom, Landgoed Artihove/Vidaa biedt u diverse mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

MEER WETEN?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@vidaa.nl of bellen naar 010-5296071.

Vidaa scoort een 9,5 uit de 12 reviews op de Perfect Wedding, wat hét platform van Nederland is op het gebied van bruiloften.