Full-face anti-aging concept

0
2804
David Njoo - Full-face anti-aging concept

Er bestaan vele manieren om tekenen van huidveroudering tegen te gaan, van anti-rimpel crèmes tot injectables en lasers. Dermatoloog David Njoo van de gelijknamige Skin & Laser Clinics in Amersfoort heeft dit nog breder getrokken en een full-face anti-aging concept ontwikkeld. Lasers zoals de Picoway en injectables worden daarbij gecombineerd met cosmeuticals (universkin) en supplementen. Een combinatie die garant staat voor succes en uw huid de tender, love en care (TLC) geeft die hard nodig is.Dr. Njoo werkt uitsluitend volgens de laatste technieken en maakt bovendien gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor bent u als cliënt verzekerd van een zorgeloze behandeling door een ervaren dermatoloog.

Met de zomer in aankomst is het volgens dr. Njoo belangrijk om extra goed voor onze huid te zorgen. “Door de toenemende intensiteit van de zon en het feit dat het overdag langer licht is, krijgt onze huid er flink van langs. Tekenen van huidveroudering worden meer zichtbaar en ontsieren onze huid. Daarnaast is in recent onderzoek naar voren gekomen dat ook roken en uitlaatgassen een negatieve invloed hebben op de staat van onze huid. Tijd om in te grijpen en onze huid en benen een opfrisbeurt te geven.” De diverse behandelingen zijn uitstekend in deze periode uit te voeren, omdat onze huid snel herstelt.

HUID IS VISITEKAARTJE

David Njoo - Full-face anti-aging conceptOnze huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is een cliché, maar de huid is en blijft ons visitekaartje. Jong en oud doet er alles aan om er zo goed, fris en jong uit te blijven zien. Gedurende zijn loopbaan heeft dr. Njoo zich gespecialiseerd in het behandelen van de gezichtshuid met injectables en lasers. Als gerenommeerde dermatoloog weet hij als geen ander dat de veiligheid van de klant bovenaan staat. In zijn praktijk kunt u terecht voor medisch-specialistische behandelingen, gericht op huidverjonging en huidverbetering. Ook kunt u hier een afspraak maken voor algemene dermatologische klachten of vragen.

INJECTABLES

David Njoo - Full-face anti-aging conceptBij het ouder worden, verandert de kwaliteit van onze gezichtshuid. De huid wordt droog, vertoont rimpels en lijntjes en gaat verslappen. Door factoren als zon, stress en luchtvervuiling, wordt dit proces nog versneld. Door middel van injectables kunnen deze ouderdomsverschijnselen worden gecorrigeerd. Injectables zijn vloeistoffen of gels die met een fijn naaldje in de huid worden gespoten. Hiermee kunnen rimpels worden verminderd en gezichtscontouren worden verbeterd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Injecties met botuline toxine (populair gezegd “botox”) kunnen worden toegepast in de behandeling van ongewenste rimpels in het gezicht, tegen tandenknarsen en tandvlees lachen en tegen overmatige zweten van de oksels en voorhoofd. Hyaluronzuurfillers zijn bijzonder geschikt tegen diepere rimpels en plooien in het gezicht, voor structuurverbetering van de wangen, de jukbeenderen, de slapen en de kaaklijn. Het creëren van aantrekkelijker en vollere lippen met fillers is ook een specialiteit van dr. Njoo. Alle producten voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de beroepsvereniging voor de dermatologie. Uit recent onderzoek is bovendien gebleken dat hoe vaker u een behandeling ondergaat des te langer het effect aanhoudt. Daarbij is het echter van groot belang om kritisch rond te kijken met wie u in zee gaat. Cosmetiek is immers een serieuze zaak. Dr. Njoo raadt iedereen dan ook aan om altijd te kiezen voor een arts die is aangesloten bij de NVDV, NVPC of NVCG.

LASERS

David Njoo - Full-face anti-aging conceptDr. Njoo maakt gebruik van de Picoway laser. Van alle lasertypen is Picoway volgens dr. Njoo de laser met de meeste wetenschappelijke onderzoeken achter haar naam. Niet alleen melasma maar ook bruine ouderdomsvlekken, allerlei aangeboren moedervlekken en ook diverse kleuren tatoeages zijn met deze laser te verwijderen. “Dankzij de bijzondere eigenschappen van deze laser, waaronder de langere golflengte en de ultrakorte pulsduur (picoseconden) kunnen we nu effectief de pigmentatie in zowel de oppervlakkige als de diepere lagen bereiken en verpulveren”, vervolgt de dermatoloog. “Het resultaat is een lichtere huid en ook een huid met een betere huidstructuur. Want deze laser verjongt ook!” Dr. Njoo hanteert het zogenoemde ‘Asian protocol’, dat wil zeggen meerdere behandelingen met een aangepaste dosis lichtenergie. Mensen met allerlei huidtypen, blanke, mediterrane, aziatische en hindoestaanse huidtypen kunnen daardoor met minimale risico’s met deze laser behandeld worden. “De impact van de energiepulsen op de huid kan worden vergeleken met het afschieten van een elastiekje op de huid”, vertelt hij. “Tijdens de laserbehandeling zal het medisch personeel speciale laserbrillen dragen en zullen de ogen van de patiënt met een metalen bril beschermd worden. De wens om een zongebruinde gezichtshuid te hebben, kan de patiënt voortaan beter opgeven. Consequent gebruik van een zonnebrandcrème met factor 50 voor het gelaat is noodzakelijk.” Tevens zal dr Njoo bij alle patiënten adviezen geven over het gebruik van de juiste pigmentverminderende dag- en nachtcrèmes. “Het is een totaalpakket”, stelt hij.

UNIVERSKIN

Sinds kort maakt dr. Njoo voor zijn anti-aging behandelingen ook gebruik van de huidverzorgingsproducten van Universkin. “Universkin™ huidverzorging is een unieke maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinisch bewezen is. In combinatie met de Picoway laser en speciale tabletten kan ik tijdens een behandeling alle lagen van de huid, van diep tot oppervlakkig bereiken. Momenteel ben ik in Nederland de enige die deze unieke combinatie aanbiedt, een combinatie die zich reeds in Azië heeft bewezen”, benadrukt dr. Njoo.

INTAKE EN 24/7 NAZORG

David Njoo - Full-face anti-aging conceptBij dr. Njoo kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken voor een intakegesprek met indien gewenst aansluitend de behandeling. Hij zal ingaan op uw klachten en wensen en een behandelplan op maat voorstellen. Alle (on)mogelijkheden zullen de revue passeren. U heeft immers recht op een goed en eerlijk advies. Tot slot zal hij met u bespreken welke voorzorgsmaatregelen u zelf kunt nemen om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ook na de behandeling is dr Njoo altijd bereikbaar voor advies en begeleiding. Uit reviews van klanten is gebleken dat deze service enorm wordt gewaardeerd. De behandelingen bij dr. Njoo vallen buiten de vergoedingsvoorwaarden van uw ziektekostenverzekeraar.

AFSPRAAK MAKEN?

Dr. David Njoo houdt praktijk in het Gezondheidscentrum Vondelplein te Amersfoort. Een afspraak maken kan eenvoudig via telefoon/whatsapp 06-44702873, de website www.davidnjoo.nl, of via e-mail info@davidnjoo.nl.

Fotografie: Marc de Jong