Golfen op hoog niveau

0
3104
De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveau

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben! Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied start en eindigt uw ronde golf in de gezellige Brasserie van het clubhuis. Hier wordt u getrakteerd op het uitzicht over een aantal holes en kunt u de skyline van Rotterdam zien. Uiteraard kunt u er eveneens genieten van uw koffie, thee, drankje, lunch, snelle hap of uitgebreid diner. Ook voor uw zakelijke lunch, borrel of diner kunt u bij de brasserie prima terecht. En indien gewenst gecombineerd met een golfclinic en / of golfdag.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van Golfclub De Hooge Rotterdamsche en Joost Luiten. Volgens clubmanager Marie-José Heshusius ligt het unieke karakter van de baan in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. “Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging. De baan gaat nooit vervelen, hoe vaak u hem ook speelt.” Het eigen karakter wordt nog onderstreept door het verrassend originele clubhuis (slakkenhuis) van architect Gunnar Daan, op het hoogste punt gelegen met rondom de stadssilhouetten van ondermeer Rotterdam, Delft en Den Haag.

GOLFEN IS VOOR JONG EN OUD

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveauGolfclub De Hooge Rotterdamsche is opgericht in 1989 en heeft een actieve vereniging met circa 800 leden. Het is volgens Marie-José een sportieve, gemêleerde en gezellige golfvereniging met leden uit alle lagen van de bevolking. “Jong, oud, hoge en lage handicappers, beginners, iedereen is welkom. Om golfen extra toegankelijk te maken heeft de golfclub verschillende soorten lidmaatschappen – variërend van een strippenkaart voor 10 keer golfen tot een volledig lidmaatschap – in het leven geroepen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en bijzondere events georganiseerd. Een goed voorbeeld hiervan is ‘Thank God It’s Friday’. Gedurende vijf avonden kunt u onder begeleiding van golfprofessionals trainen en na afloop gezellig samen borrelen en eten. Hieraan kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen. Dit jaar zijn er nog drie TGIF-avonden waarvoor u zich via de website kunt inschrijven.

GOLFLES EN CLINICS

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveauAls u interesse heeft in het leren van het golfspel, dan bent u bij Golfschool De Hooge Rotterdamsche aan het juiste adres. De golfschool heeft namelijk als doel om de passie en liefde voor het golfspel door te geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit golfinstructie, door middel van het inzetten van de beste lesmethodes, golfprofessionals en leshulpmiddelen. “Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een introductieclinic te boeken”, benadrukt Marie-José. “Of wat dacht u van een golfclinic als uitje met uw bedrijf of met een stel vrienden of vriendinnen? In de regio Rotterdam zijn wij bekend om onze goede en gestructureerde aanpak van golfclinics: laagdrempelig en met ook de nadruk op plezier.”

VERGADEREN

De Hooge Rotterdamsche beschikt over een moderne aparte vergaderruimte die u kunt inzetten voor trainingen, workshops of vergaderingen etc.. Bijkomend voordeel is bovendien dat u tevens het ontbijt, de lunch of een eventueel diner op één en dezelfde locatie kunt combineren, waardoor u extra tijd heeft voor het zakelijke aspect. Waarom in de file staan als u vanuit het mooiste kantoor van de Randstad kunt flexwerken. Gratis wifi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking.

BRASSERIE

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveauOok voor de inwendige mens wordt op De Hooge Rotterdamsche goed gezorgd. Van een uitgebreid broodjesbuffet tot een verrassingsmenu, de Brasserie wil graag iedereen culinair verwennen. “Alles is mogelijk. Van een zakelijke lunch of smaakvol diner tot een (winter)barbecue of een complete bruiloft, want De Hooge Rotterdamsche is tevens een officiële trouwlocatie. Kortom, culinair tafelen voor golfer, passant, bruidspaar en zakenman.” De culinaire brigade kookt per definitie kakelvers. Daarvan profiteren volgens Marie-José niet alleen de golfers, maar ook de groeiende groep passanten alsmede bedrijven die de weg naar De Hooge Rotterdamsche steeds vaker weten te vinden. “Veel mensen weten niet dat ze op De Hooge Rotterdamsche altijd van harte welkom zijn. Ook als u geen golfer bent! U kunt dan in onze brasserie of op ons terras genieten van de prachtige omgeving en de skyline van Rotterdam. Bovendien kunt u hier in tegenstelling tot veel restaurants in de regio ook gewoon gratis parkeren voor de deur.”

De Hooge Rotterdamsche
Rottebranddreef 40, Bergschenhoek
T. 010-5220052
www.dehoogerotterdamsche.nl

Fotografie: Maybelline Koense