Haarverlies – Een (on)zichtbaar ingrijpend probleem

0
2719
Haarverlies - Een (on)zichtbaar ingrijpend probleem

Haarverlies, een zichtbaar probleem waar vele mensen in Nederland onzichtbaar soms al tientallen jaren onder lijden. Ze zitten letterlijk met hun handen in het haar en proberen al jarenlang de haaruitval tegen te gaan met hormonale middelen, door stress te voorkomen of op het dieet te letten. Of ze hebben er mee leren leven, want ze zien op tegen de meest voor de hand liggende oplossingen zoals een haarwerk of een heftige ingreep zoals haarimplantaten. Niet wetende dat er tegenwoordig hele mooie oplossingen bestaan om het haarverlies en de kale plekken op natuurlijke wijze te camoufleren met onbewerkt echt haar.

EEN REGEN VAN HAAR

Haarverlies - Een (on)zichtbaar ingrijpend probleem“Het is vaak een langdurig proces om te accepteren dat haarverlies niet meer tegengegaan kan worden en om de stap te durven maken om het haar weer in de originele staat terug te brengen. Sommige mensen zijn zelfs zo gewend aan hun uiterlijk met heel dun haar of kale plekken op het hoofd dat ze bang zijn dat ze zichzelf niet meer herkennen met hun eigen haar zoals het vroeger was”, zo vertelt Mylena Out van Hair Consultancy Bussum. Haarverlies heeft een enorme impact op het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van zowel mannen, vrouwen als kinderen en kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. De meest voorkomende vormen van haarverlies zijn Alopecia Areata, Alopecia Androgenetica en door Chemotherapie. Daarnaast bestaan er vormen van haaruitval met een duidelijke oorzaak, die zijn gelukkig makkelijker te verhelpen of gaan soms vanzelf over. Bijvoorbeeld na zwangerschap, door ziektes of gebrek aan bepaalde mineralen of vitaminen. Maar wanneer haarzakjes geen haar meer produceren, is daar met voedingssupplementen of kuurproducten niets meer aan te doen. Een harde confronterende waarheid.

NATUURLIJK HAARWERK

Haarverlies - Een (on)zichtbaar ingrijpend probleem“Gelukkig zijn hier tegenwoordig hele mooie oplossingen voor. Bij Hair Consultancy maken we gebruik van 100% onbewerkt Europees haar, echt Haute Couture haar, en dat geeft een zeer natuurlijke uitstraling, alsof je weer je eigen haar terug hebt”, aldus Mylena. Een ander voordeel van echt Europees haar is dat de verzorging bijna gelijk staat aan de verzorging van het eigen haar. Het is soepel en voelt ook echt aan als het eigen haar, want het is immers van bijna dezelfde structuur en kleur. Mylena: “En afhankelijk van de wensen en de hoeveelheid haar die er nog aanwezig is, kan er gekozen worden voor een vast of flexibel systeem. Met beide systemen kun je slapen, sporten of zelfs zwemmen. Zo hebben we al vele klanten het zelfvertrouwen teruggegeven en gaan ze nu zorgeloos door het leven.”

Voor persoonlijk advies of een vrijblijvende afspraak met één van de deskundige haarspecialisten, neem gerust contact op met Hair Consultancy.

Hair Consultancy Bussum
Lindelaan 2, Bussum
T. 035-6930442
www.hairconsultancy.nl