Optimaal genieten van het buitenleven

0
2765
4LifeComfort - Optimaal genieten van het buitenleven

Wie kent het niet? Op zomerse dagen waarop af en toe een regenbuitje valt, blijft u maar naar binnen en buiten verhuizen. Het Amersfoortse bedrijf 4LifeComfort levert met terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers diverse oplossingen voor een heerlijk en comfortabel buitenleven het hele jaar rond.

Volgens Hendri en Marinus van de Kamp vervaagt de grens tussen de tuin en woning steeds meer. “Graag willen we de sfeer van de tuin naar de woonkamer brengen en het comfort van de woonkamer naar de tuin. We wonen echter in het land waarbij we niet altijd mooie zomers hebben en bovendien willen we het hele jaar door van onze tuin kunnen genieten.”

BUITENLEVEN

4LifeComfort - Optimaal genieten van het buitenlevenEen terrasoverkapping is volgens Hendri een oplossing om nog meer te genieten van uw tuin. De veranda is daarbij ‘hot’ en een functioneel en flexibel verlengstuk van uw woning. “U zit altijd droog, hoeft geen zonnescherm meer op te halen en uw tuinmeubels zijn in een tuinkamer zelfs het hele jaar rond tegen weer en wind beschermd. Wij werken samen met twee topmerken op het gebied van veranda’s (Aluxe) en tuinkamers (Stobag)”, aldus Hendri. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf ook veranda’s, tuinkamers en terrasoverkappingen onder eigen label. Vooral houten oplossingen zijn volgens Hendri erg populair.

MAATWERK

Een standaard veranda bestaat volgens Hendri niet. “Elke situatie is anders. Onze oplossingen zijn dan ook altijd op maat. 4Life Comfort bouwt veranda’s die naadloos aansluiten op uw wensen en woonstijl. Met 4Life Comfort bent u bovendien verzekerd van een vakkundig en persoonlijk advies.”

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Bij de montage van een veranda of tuinkamer komt veel kijken. Het team van 4Life Comfort neemt u alles uit handen: van montage-, timmer- en loodgieterswerk tot de aanleg van elektra en desgewenst de (her-)inrichting van uw tuin. “Wij werken samen met een hovenier uit de regio, zodat wij een totaalconcept kunnen leveren waarbij uw tuin weer naadloos aansluit bij uw nieuwe veranda of terrasoverkapping.”

SERVICE EN KWALITEIT

4LifeComfort - Optimaal genieten van het buitenlevenMet meer dan 20 jaar ervaring in de sector bent u bij de broers op het juiste adres voor de ideale buitenbeleving. Volgens Hendri geeft de opgebouwde vakkennis hun dan ook een voorsprong ten opzichte van de concurrentie. Kwaliteit en service staan volgens Hendri voorop in elk aspect van het bedrijf. “Alles wat wij leveren en verkopen is namelijk van topkwaliteit.” De broers nemen uitgebreid de tijd om hun klanten te adviseren en te informeren over de diverse mogelijkheden. “We willen dat onze klanten een weloverwogen keuze maken en tevreden zijn. Een tevreden klant is immers een ambassadeur voor ons bedrijf.”

MEER WETEN?

Wilt u meer van het buitenleven genieten? En bent u benieuwd wat de veranda maatwerkspecialist van Nederland voor u kan betekenen? Maak snel een afspraak of kom tijdens openingstijden even langs in de showroom in Amersfoort.

4LifeComfort
Kosmonaut 18, Amersfoort
T. 06-31979263
www.4lifecomfort.nl

Fotografie: Nico Brons e.a.