Vue Amersfoort organiseert closing party

0
2741
Vue Amersfoort

Op maandag 2 april, Tweede Paasdag, organiseert Vue Amersfoort een speciale Closing Party vanwege de verbouwing die de volgende dag van start gaat. Vanaf vandaag zijn voor slechts 5 euro per stuk kaarten te koop voor de Closing Party. De opbrengst gaat naar het goede doel. De laatste filmvertoning wordt extra feestelijk gevierd met gratis drinken en popcorn. Ook verloot Vue onder de aanwezigen bioscoopstoelen. Half juni heropent Vue Amersfoort de volledig gerenoveerde bioscoop. Bezoekers die maandag 2 april graag bij de Closing Party aanwezig zijn, kunnen een kaartje via de website van Vue reserveren. De laatste films die vertoond worden op de Closing Party zijn: The Hurricane Heist (voorpremière), Gringo en Pieter het Konijn.

VERBOUWING VUE AMERSFOORT

Vue Amersfoort gaat na de Closing Party dicht vanwege een grootschalige verbouwing van de bioscoop. Wat er tijdens de verbouwing staat te gebeuren, onthult Vue nog niet. Via de Facebookpagina van Vue Amersfoort kunnen nieuwsgierigen op de hoogte blijven van de verbouwing en de heropening van de bioscoop.

PROGRAMMA CLOSING PARTY

  • 15:00 uur – Ontvangst met drankjes en hapjes
  • 15:45 uur – Bioscoopstoelenloterij
  • 16:00 uur – Vertoning laatste films met gratis popcorn

Koop HIER een kaartje voor 5,00 euro per stuk

STICHTING BIO VAKANTIEOORD


Stichting Bio Vakantieoord is het goede doel dat verbonden is aan de Closing Party. Voor slechts 5 euro kan men een film zien, onbeperkt popcorn eten en kans maken op een bioscoopstoel uit de bioscoop. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Bio Vakantieoord. Zij maken vakanties mogelijk voor kinderen met een handicap.

OVER VUE NEDERLAND


Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Volg de Facebookpagina van Vue Amersfoort om op de hoogte te blijven van de verbouwing en heropening.