Voor de nieuwste behandelingen van huidaandoeningen en huidverzorging

0
2973
Huidclinique - Voor de nieuwste behandelingen van huidaandoeningen en huidverzorging

Wilt u een strakkere huid met minder rimpeltjes? Of een huid die er een paar jaar jonger uitziet? Heeft u last van littekens, acné, couperose of pigmentvlekken? Wilt u uw overmatig vet of uw sinaasappelhuid verminderen? Heeft u last van overbeharing of wilt u permanent laten ontharen? Wilt u advies over huidverzorging of uw huid verfrissen? Heeft u een tatoeage die niet meer naar uw wens is? Stap dan eens binnen bij HuidClinique Amersfoort in Vathorst en profiteer van meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, anti-aging en permanent ontharen.

HuidClinique Amersfoort is laser, medisch en beauty center in Vathorst met een uitgebreide, specifieke kennis over de huid en laserbehandeling. Het professionele team van HuidClinique bestaat uit een cosmotoloog, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Patienten kunnen er direct terecht of na verwijzing door een arts of specialist. Een eerste consult is informatief en vrijblijvend. Voor dit consult worden u dus geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult zullen uw wensen en de mogelijkheden van een behandeling uitgebreid besproken worden. Huidtherapeute Maryam Hajfathalian stelt samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past. Huidtherapeutisch onderzoek en analyse vormen daarbij de basis. Bovendien wordt u gedurende het gehele traject begeleid met ondersteunende adviezen en wordt een behandeltraject afgesloten met een evaluatie. Zorgverzekeraars vergoeden de meeste huidtherapeutische behandelingen vanuit het aanvullende pakket. Patiënten kunnen bij hun zorgverzekeraar informeren naar de geldende voorwaarden.

Kwaliteit staat voorop
“We stellen hoge eisen aan kwaliteit”, aldus Maryam initiatiefnemer van HuidClinique. “Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeute (NVH), staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (KP), zijn lid van de Nederlandse vereniging Dermatologie en venereologie (VVDV), en lid van Nederlandse vereniging cosmetische dermatologie (NVCD) en uiteraard wet BIG geregisteerd. Tevens volgen wij regelmatig bijscholingen en wonen wij congressen bij om up-to-date te blijven binnen ons vakgebied.” Ons doel is om de huid te verjongen, te verfrissen of de aangedane huid te behandelen. Voor een intake en/of behandeling kunt u bij ons terecht bij ons deskundige team.” Maryam werkt al jaren nauw samen met dermatologen en huisartsen en haar ‘Clinique’ beschikt naast therapieen over geavanceerde behandelapparaten om specifieke huidproblemen effectief te kunnen behandelen.

MEDISCHE BEHANDELINGEN
Steeds meer mensen realiseren zich volgens Maryam hoe belangrijk het uiterlijk kan zijn. HuidClinique biedt verschillende medische behandelingen aan om de huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. “Elk lichaam is uniek en verdient een behandeling op maat.” U kunt daarbij onder meer denken aan acnébehandeling, couperose rosacea, littekentherapie, pigmentafwijking, camouflagetherapie, oedeemtherapie, vaatafwijking, hidradenitis suprativa en huidtherapie. Kortom, u kunt voor een heel scala aan medische aandoeningen bij het team van HuidClinique terecht.

Bereikbaarheid
HuidClinique bevindt zich in de directe nabijheid van winkelcentrum Vathorst en het NS station Amersfoort-Vathorst. Voor wie met de auto komt, is er gratis parkeergelegenheid. De praktijk is de hele week op afspraak geopend.

HuidClinique
Blokzijlpark 27, Amersfoort
T. 033-4950124 | info@huidclinique.nl
www.huidclinique.nl

Fotografie: iStockphoto