Metropole Café NRC: het meest veelzijdige café van Rotterdam

0
3114
Metropole Café NRC - Het meest veelzijdige café van Rotterdam

Gelegen op de culturele Witte de Withstraat, bevindt zich het populaire Metropole Café NRC. NRC staat bekend als een van de gezelligste en meest veelzijdige cafés waar je de gehele dag van harte welkom bent voor een uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch of een heerlijk dagvers diner.

OVER NRC

Het voormalige kantoor van de redactie van het dagblad NRC is opgedeeld in verschillende hoekjes, dit maakt het pand perfect geschikt voor een intiem etentje maar ook voor een gezellige borrel aan één van de drie barren in het Grand Café. De Rotterdamse hotspot tovert zich in het weekend om tot een feestelijke club waar je in de verschillende ruimtes tot in de late uurtjes de dansvloer op kunt. Boven geniet je samen met vrienden van een goede borrel en een lekkere tapasplank, terwijl je beneden losgaat op de bekende hits. De zondagen staan bij NRC in het teken van ontspanning: onder het genot van een wijntje & smaakvolle small bites sluit je je weekend perfect af tijdens een liveoptreden van een jazzband.

ÉCHT LEKKER ETEN

NRC laat zich kenmerken door de gemoedelijke en huiselijke sfeer van een café, maar onderscheidt zich door de uitgebreide en culinaire ontbijt-, lunch- en dinerkaart. Zo staan er op de kaart heerlijke croissants, rijk gevulde salades, belegde broodjes, diverse taarten en club sandwiches die je zowel tijdens het ontbijt als de lunch kan bestellen. Op de dinerkaart vind je een ruime keuze aan vega- vlees- en visgerechten terug. Van een authentieke kipsate tot een zalige kreeft en van een goed stuk vlees tot aan een sappige burger. Mocht je na het nuttigen van een van de overheerlijke gerechten nog een plekje vrij hebben, dan kun je ook nog eens kiezen uit een proeverij van de lekkerste chocolaatjes of een heerlijke huisgemaakte crème brûlée. De gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je tijdens een avondje NRC compleet in de watten wordt gelegd. Ga jij voor de kreeft met bavette? De sommelier legt je precies uit welke wijn daar passend bij is.

BORRELTIP

Laat je verrassen door de NRC bartenders en bestel één van de signature vermouth-drinks. Kies bijvoorbeeld voor de Ambrato Tonic: een verrassende combinatie van Martini Vermouth, tonic-water en een schijfje sinaasappel. Ideaal om je avond mee te beginnen!

Metropole Nieuw Rotterdams Café
Witte de Withstraat 63, Rotterdam
T. 010-4144188
www.nieuwrotterdamscafe.nl

Fotografie: Today’s Special