Ben jij het volgende succesverhaal?

0
3156
Afslankstudio Gracili

Vele klanten heb ik inmiddels mogen begeleiden in mijn afslankstudio en welzijnspraktijk. Zowel man als vrouw, jong als oud. Net ietsje zwaarder dan wenselijk tot royaal overgewicht. Veel klanten waren na enige maanden meerdere tot soms wel ruim 20 kilo kwijt. Een aantal klanten wist een gewichtsafname van meer dan 30 kilo te bereiken.

WIL JIJ OOK EEN SLANKER SILHOUET?

Iedereen is welkom voor een gratis kennismaking waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden bespreken. We werken met vele soorten apparatuur die zorgen voor plaatselijke contourverbetering. De mogelijkheden die we bieden zijn elektrostimulatie, lymfedrainage, cryolipolyse, styling capsule en ultra body shape. Op onze website kan je van elke mogelijkheid meer informatie vinden en een videofilmpje bekijken.

WIL JE GRAAG (VEEL) GEWICHT VERLIEZEN?

De meest effectieve methode wanneer je echt wat meer kilo’s wilt verliezen is het persoonlijk voedings plan van Metabolic Balance ®. Met een vingerprikje nemen we wat bloed af dat bij het laboratorium wordt geanalyseerd. Met deze verkregen waarden in combinatie met jouw huidige en gewenste gewicht alsmede je medicijngebruik en eventuele klachten wordt er een plan op maat gemaakt waar ik je bij ga begeleiden. Ook als je al vele methoden hebt geprobeerd en nauwelijks resultaat wist te behalen, is deze manier erg geschikt: doordat er wordt ingezoomd op jouw hormoonniveau en stofwisseling wordt duidelijk welke voedingsmiddelen voor jou stimulerend werken om het gewenste resultaat te behalen. Velen gingen jou al voor, en vaak met zeer groot succes!

VERGOEDING IS MOGELIJK!

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili is zowel gewichtsconsulente als orthomoleculair therapeut, aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel verzekeraars hebben een ruime vergoeding opgenomen in het aanvullende pakket voor alternatieve zorg waaronder de orthomoleculaire begeleiding valt. Bij de ruimere pakketten kunnen de kosten van het gehele traject door de verzekeraar vergoed worden. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking waardoor niet eerst het eigen risico hoeft te worden opgemaakt. Je bent altijd welkom om vrijblijvend te informeren in hoeverre jouw verzekeraar vergoeding biedt.

ESSENTIËLE OLIËN

Bij Gracili zijn ook de essentiële oliën van Doterra (op bestelling) verkrijgbaar. Deze oliën zijn natuurzuiver, gedestilleerd uit de stengels, zaden, bloemen, bladeren, wortels en vruchten van planten. De etherische oliën van Doterra zijn niet chemisch aangelengd en daardoor zijn de meeste soorten ook inwendig in te nemen. De oliën bieden naast een vaak aangenaam aroma verlichting bij vele klachten. De medische en therapeutische werking is in vele wetenschappelijke studies aangetoond. De werking is zo krachtig dat vaak 1 druppel olie al volstaat en een flesje heel lang meegaat.

VOEDINGSINTOLERANTIES

Indien je last hebt van vage klachten als hoofdpijn, buikpijn, obstipatie of vermoeidheid bestaat er tevens bij ons de mogelijkheid om door middel van een intolerantietest na te gaan of jij bepaalde voeding voorlopig beter kunt vermijden. We testen op de meest voorkomende allergene voedingsmiddelen en geven je advies hoe hier mee om te gaan.

KENNISMAKEN IS GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Is je interesse door 1 of meer van onze mogelijkheden gewekt, neem dan contact op om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen.

Afslankstudio & welzijnspraktijk Gracili
Zielhorsterweg 83, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl