Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?

0
4052
Truste Slaapcomfort (c) Nico Brons

Lekker slapen zorgt ervoor dat u de volgende ochtend weer fris en uitgerust opstaat. Bovendien zorgt een goede nachtrust ervoor dat u de dag erna beter in uw vel zit en meer aankunt dan wanneer u slecht slaapt. Een goede nachtrust begint dan ook bij Truste Slaapcomfort, al ruim 15 jaar de beddenspecialist uit Amersfoort.

De hoogste kwaliteit, vakkundig advies en tevreden klanten. Dat zijn de kernwaarden van Truste Slaapcomfort uit Amersfoort. “Wij zien graag dat klanten tevreden onze showroom verlaten om vervolgens minstens zo tevreden – en natuurlijk goed uitgerust – terug te komen”, vertelt Fred van der Veer. Truste Slaapcomfort is uw betrouwbare partner bij het kiezen van een geschikt bed, matras, beddengoed en slaapkamermeubilair. “Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen door middel van een eerlijk en deskundig advies. Daarom vindt u bij ons alle topmerken onder één dak.”

ALLE TOPMERKEN ONDER ÉÉN DAK


Als beddenspecialist weet Fred hoe belangrijk het is dat u slaapt op een kwalitatief goed slaapsysteem. Deze visie vindt u dan ook terug in de showroom van ruim 1.000 m2 waar u topmerken van veelal Nederlands fabricaat aantreft. Elk met zijn eigen specifieke slaapvoordelen, waardoor u altijd slaagt. Ervaar de voordelen van onder meer Carpe Diem, Vispring, Avek, Pullman, Eastborn en natuurlijk Kuperus. Topmerken met de hoogste kwaliteit waarbij u jarenlang plezier van heeft en waarbij natuurlijke materialen centraal staan.

SLAPEN OP NATUURLIJKE MATERIALEN


‘Natuurlijk slapen’ is volgens Fred beter dan synthetische materialen omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. “Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Een goed voorbeeld zijn de matrassen van Kuperus. De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is.”

DE COMPOSITIE


Een Kuperus-bed is volgens Fred als een perfecte compositie, een meesterwerk. “Een Kuperus beschikt over een massief houten onderstel met Bonell veren. Daar bovenop komen de pocketveren. De 275 tonvormige pocketveren per m2 zijn per stuk verpakt in een zakje. De veren zijn verdeeld in vijf verschillende zones. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft daarbij horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en -gewicht kiest u voor een medium, firm, X-firm, XX-firm of zelfs XXX-firm pocketverenpakket. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus wordt gestoffeerd met een stofsoort of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren.”

TOPMATRAS


Uw Kuperus maakt u af met één van de vier soorten topmatrassen. De topmatras is de slagroom op de taart. Met vier verschillende soorten kernen en aan beide zijden een afdekking met dikke lagen gekaarde katoen en zuiver scheerwol garandeert de topmatras van uw Kuperus een optimaal slaapklimaat. De hoes van een topmatras is gebreid met zuiver natuurzijde en blind genopt voor een zijdezachte touch. Niets kan een goede nachtrust nu nog in de weg staan.

MEER DAN EEN EEUW VAKMANSCHAP


Sinds 1905 houdt Kuperus zich bezig met de ontwikkeling en productie van handgemaakte bedden. Hiervoor worden natuurlijke, duurzame materialen gebruikt die lange tijd meegaan. Katoen, paardenhaar en scheerwol zorgen tezamen met Zweeds hout voor een goede nachtrust. Een leven lang slaapgenot, dat is wat de expert van Kuperus u bieden met hun handgemaakte bedden. Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bovendien bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken, opdat u elke dag goed uitgeslapen voor de dag kunt komen.

MEER WETEN?

Wilt u ook het Kuperus-gevoel ervaren? Breng dan een bezoek aan de showroom van Trust Slaapcomfort voor een advies op maat.

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl

Fotografie: Nico Brons