Oud wordt nieuw!

0
3829
Meubelspuiterij Van Wijk

Een versleten tafel of een kast die niet meer bij uw interieur past? Weggooien is zonde! De experts van Meubelspuiterij Van Wijk geeft uw keuken of meubel een nieuw leven door deze vakkundig over te spuiten in de door u gewenste kleur en glansgraad. Zonder diep in de buidel te tasten, geeft u uw inrichting een verrassende uitstraling met splinternieuwe laklagen.

Bent u op zoek naar een meubelspuiterij om uw meubels opnieuw te laten spuiten? Of om ze een ander uiterlijk te geven? Dan bent u bij Van Wijk Meubelspuiterij aan het juiste adres. Met 50 jaar ervaring in het overspuiten van meubels, keukens en badkamers bent u verzekerd van een strak, glad en duurzaam eindresultaat. De professionele meubelspuiters schuren het materiaal volledig glad, voorzien het van een dekkende grondlak (plamuur) en brengen de gewenste kleur en glansgraad aan. Uw oude meubelstukken kunnen met deze nieuwe laklagen weer jaren mee.

VAKMANSCHAP

Overspuiten van meubels is volgens Gert Van Wijk een vak op zich. “Je kunt niet zo maar met een spuitbusje aan de gang gaan. Daar komt toch een zorgvuldig proces bij kijken. In ervaren handen kan een oude tafel, keuken, wandkast of welk meubel dan ook een enorme metamorfose ondergaan.”

KEUKEN SPUITEN

Een nieuwe keuken is een kostbare aanschaf. Daarom loont het om uw verouderde keuken een tweede leven te geven. “In onze meubelspuiterij krijgt uw oude keuken een gloednieuwe uitstraling. Misschien bent u net verhuisd en is de kleur van de keuken niet naar uw smaak. Of uw interieur is in de loop der jaren zodanig veranderd dat uw keuken er niet meer bij past. Wij geven uw keuken nieuwe laklagen, waardoor het lijkt het of deze net uit de fabriek komt”, legt Gert uit. “Zelfs de vaste delen van uw keuken kunnen we op locatie in dezelfde kleur als het spuitwerk behandelen. Zo bent u verzekerd van een egaal geheel. Zo hebben wij laatst bijvoorbeeld een keuken mogen overspuiten die na lang gebruik de nodige beschadigingen, kleurvervaging en loslatende folie vertoonde. Na de keuken in een frisse – door de klant uitgekozen kleur te hebben gespoten – was de klant zo blij, dat wij op taart werden getrakteerd. Maar een nog beter compliment was het feit dat deze klant later terugkwam om ook een andere kast te laten spuiten.”

MEUBELS SPUITEN

Voor iedereen die toe is aan een nieuwe inrichting of meubels is het laten overspuiten een zeer interessant en betaalbaar alternatief. “En met nieuwe kleuren krijgt u woning al snel een heel andere en ‘nieuwe’ uitstraling.” De overspuitservice van Meubelspuiterij Van Wijk is overigens ook handig en interessant voor meubels die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. “We krijgen regelmatig verzoeken van klanten die een erfstuk in een bestaande inrichting willen integreren. Door het erfstuk in dezelfde kleurtint te spuiten als de rest past deze nu uitstekend.

ADVIES OP MAAT

Meubelspuiterij Van Wijk gaat volgens Gert echter verder dan alleen het overspuiten van meubilair. “We geven ook graag professioneel advies over het creëren van een nieuwe en frisse uitstraling van uw woning. En omdat we tevens een (de-)montage en op-/afhaalservice hebben, kunnen we onze klanten een complete oplossing van A tot Z bieden.”Bovendien bent u altijd verzekerd van de kwaliteit en ervaring waar Meubelspuiterij Van Wijk bekend om staat. “Als iemand gebruik wil maken van onze diensten, dan kom ik persoonlijk en vrijblijvend langs. Dan kijk ik wat de situatie is en hoe we het beste kunnen helpen”, vertelt Gert. “Op deze manier wordt iedereen op maat geholpen. Elke keuken, meubel of inrichting is immers uniek en moet door ons ook op die manier behandeld worden.”

22.000 KLEUREN

Welke kleur u ook wenst, de kleurenmengmachine maakt de juiste tint. U heeft niet alleen de keuze uit hoogglans en zijdeglans, maar ook effectlakken (zoals metallic) en beitskleuren op diverse houtsoorten (eiken, noten, palissander, etc.) behoren tot de ontelbare mogelijkheden.

Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking
Ambachtstraat 1 B, Moerkapelle
T. 079-5932861
www.meubelspuiterij.info
info@meubelspuiterij.info