Parketzorg: Uw Quick-Step Royal Dealer

0
4103

Parketzorg is uw regionale specialist in het leveren, leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc-vloeren. Sinds mei 2016 bent u bovendien zeven dagen per week op afspraak van harte welkom in de nieuwe showroom op het bedrijventerrein Capelle XS aan de Hoofdweg 320 in Capelle aan den IJssel.

Gérard Pieket, gediplomeerd Allround Parketteur, directeur en eigenaar van Parketzorg uit Rotterdam-Nesselande werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en is zeer selectief in zijn keuze voor leveranciers. Gedurende hun vakopleiding en daarna de uitvoering van de werkzaamheden in de praktijk hebben de medewerkers van Parketzorg zich leren onderscheiden op het gebied van het aanhelen, repareren, schuren en afwerken van parket- en houten vloeren. Daarnaast leveren en plaatsen zij tevens hoogwaardige pvc- en laminaat vloeren in verschillende prijsklassen, trapbekleding en trapleuningen, inloopmatten en beschermdoppen voor uw stoelen.

TOPSERVICE

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit wordt gewaardeerd door de vele tevreden klanten. Mede hierdoor behoort Parketzorg sinds kort tot de selecte groep van Quick-Step Royal Partners. “Met een ruimere collectie aan vloeren kunnen wij u een vloer leveren en/of plaatsen naar ieders wens”, aldus Gérard. Daarnaast is Parketzorg een Quick-Step Master Installer, wat voor u betekent dat u vanuit het hoofdkantoor van Quick-Step maar liefst twee jaar garantie krijgt op de installatie van uw Quick-Step vloer. Alle vloeren van Quickstep kunnen uiteraard geleverd worden met matching plinten en deklijsten.

QUICKSTEP LAMINAAT

De ontwerpteams van Quick-Step volgen de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur en design om ervoor te zorgen dat u een uitgebreid aanbod van vloerdessins heeft. Dankzij de superieure HDF-kern en de Scratch Guard toplaag zijn Quick-Step laminaat vloeren duurzaam en uitermate krasbestendig. Dit maakt de vloeren geschikt voor elke ruimte zoals de keuken. Daarnaast ontwikkelde Quick-Step de Impressive laminaat vloeren met een unieke waterafstotende coating op de voegen die de vloer uitstekend beschermd tegen overtollig vocht dat op het vloeroppervlak komt. Deze Impressive vloeren zijn tevens geschikt voor badkamers. Bij Quick-Step krijgt u ook maar liefst tot 25 jaar garantie op uw laminaat vloer. Quick-Step laminaat vloeren verbleken niet door blootstelling aan zonlicht. Alle Quick-Step laminaat vloeren zijn uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming of -koeling. Een Quick-Step vloer is enorm onderhoudsvriendelijk, bij het juiste onderhoud, krijgen bacteriën, vuil en ongelukjes niet de kans om in de vloer te trekken.

QUICKSTEP PVC

De nieuwe waterdichte Livyn vloeren zijn verkrijgbaar in een versie voor normaal dagelijks gebruik en in een extra slijtvaste versie voor zeer intensief gebruik, zoals kantoren, wachtkamers en dergelijke. Dankzij de unieke Stain Guard technologie is uw vloer beschermd tegen vlekken en vuil en kan de vloer eenvoudig worden schoongemaakt. De Quick-Step Livyn vloeren kunnen zonder problemen op vloerverwarming geplaatst worden. Deze vloeren zijn dusdanig stabiel dat ze niet uitzetten bij extreme temperatuur verschillen.

QUICKSTEP PARKET

Hout wordt sterk beïnvloed door schommelingen van de vochtigheid en de temperatuur in zomer en winter. Daarom is het essentieel dat de verschillende lagen van een houten vloer perfect op elkaar afgestemd zijn. Quick-Step parketvloeren voldoen aan deze kenmerken waardoor vanuit het hoofdkantoor van Quick-Step zelfs tot 33 jaar garantie wordt aangeboden. De afwerking van de geoliede vloeren bestaat uit twee lagen. De afwerking van de gelakte vloeren uit maar liefst zeven lagen UV-lak. Het voordeel hiervan is, dat u na plaatsing van uw vloer deze direct kunt betreden en inrichten. Het uniclick multifit kliksysteem zorgt er voor dat er geen naden/kieren ontstaan.

ADVIES OP MAAT

Wilt u zien hoe uw vloer er uit ziet in uw interieur? Ga naar www.quick-step.com en probeer de online Floor Advisor. Upload een afbeelding van uw interieur, selecteer uw favoriete vloeren en ontdek welke vloer het beste bij u past. Het merk Quickstep staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en detail. U kunt bij Parketzorg de complete Quickstep collectie bekijken op het gebied van laminaat, pvc en parket. Ook kunt u uw trappen bekleden met laminaat, pvc en parket van Quick-Step, zodat het perfect aansluit bij uw vloer. Bij Parketzorg bent u, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, verzekerd van een goed advies op maat en vakkundige installatie. Mocht u er tegen op zien uw meubelen uit te ruimen dan zijn daarbij de medewerkers van Parketzorg u ook heel graag behulpzaam.

Parketzorg
Hoofdweg 320, Capelle aan den IJssel
T. 010-8184037
www.parketzorg.nl