Op Cruise Control je mooiste dromen waarmaken…

0
3314

Cruises hebben altijd tot de verbeelding gesproken omdat de mens de natuurlijke drang heeft om te ontdekken en omdat hij door de hemelsblauwe watermassa waarvan de horizon wel oneindig lijkt, aangetrokken wordt. Niets mooier dan de denkbeeldige zeilen te hijsen en op avontuurlijke wijze Robinson Crusoe, what’s in a name, achterna te gaan.

Onbetaalbaar en onbereikbaar…we horen het jou al zeggen. Laat een cruise maken nu net betaalbaarder en bereikbaarder dan ooit zijn. Gooi die clichés maar al overboord want een cruise van een week kost je waarschijnlijk een pak minder dan een huisje voor een week in la belle France. En dan hebben we het over een huisje in the middle of nowhere, want voor een huisje aan zee gaat ook nog eens heel je familie op cruise mee. Prijzen van enkele honderden euro’s voor een week cruisen zijn niet langer een uitzondering en maken het boeken en beleven van een cruise voor iedereen toegankelijk.

VAN AFRIKA TOT IN AMERIKA

Ok, betaalbaar misschien maar is een cruise maken wel iets voor mij als pater familias van een gezin met drie kinderen? Ja, natuurlijk! De tijd dat de gemiddelde cruiseleeftijd de pensioenleeftijd evenaarde, is al lang vervlogen. Er is voor elk wel wat wils. Een kroostrijk gezin zal de hemel op aarde vinden op een van de cruiseschepen die als drijvende pretparken de golven trotseren terwijl er voor de romantische zielen of de personen die rust en relaxatie een warm hart toedragen dan weer kleine intieme cruiseschepen zijn; cruiseschepen waar de nostalgische sfeer van weleer de koers bepaalt. Om dan nog maar te zwijgen over de brede waaier aan bestemmingen die je tegenwoordig per cruise naar elke uithoek van de wereld kunnen brengen. Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn. Het had zo maar even de titelsong van het nieuwste cruisealbum kunnen zijn. Dus in een notendop…een bestemming hier, een bestemming daar en dat allemaal betaalbaar. Je moet gek zijn om tegenwoordig niet op cruise te gaan. En dan hebben we het nog niet over de all-in-one en all-inclusive voordelen gehad.

JE EERSTE CRUISE

Waar gaan we volgende keer op vakantie? Het is een vraag die elk jaar in elk gezin wel over de tong gaat. Wordt het een weekje Frankrijk met de caravan, een citytrip naar Barcelona of twee weken tropisch genieten aan de kust van Thailand? Maar waarom geen cruise? Voor duizenden andere Nederlanders die ooit al eens een cruise hebben geboekt, is dit tegenwoordig een gemakkelijke keuze. Meer dan 90% van hen heeft de cruiseverslaving namelijk goed te pakken en boekt binnen de kortste keren een volgende cruise. Daarnaast is er op het gebied van cruisen voor ieder wat wils. Als dat geen geloofwaardige referentie is en een extra reden om toch maar eens je zeemanshoed op te zetten!

DE WERELD ZIEN VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF

Je eerste cruise boeken… we kunnen ons voorstellen dat het een beetje onwennig voelt, ook wij hebben namelijk ooit een eerste cruise gemaakt. Die kriebels in je buik en die tinteling van spanning voor het onbekende. Alsof je oog in oog staat met de partner van jouw dromen. Wees gerust, je eerste cruise wordt magisch. Net dat ietsje anders dan anders, een manier van reizen die je de mooiste plekjes op aarde vanuit een ander perspectief laat zien. Wij weten wel waarom we ooit die eerste cruise geboekt hebben.
Waar het hart van vol is, loopt de mond duidelijk van over. Wij zijn helemaal verknocht aan cruises, nu jij nog?

WAAROM CRUISEN?

  • Waar voor je geld: Op een cruise krijg je echt waar voor je vakantie-euro’s. Voor de prijs van een cruise krijg je zo goed als alles: van een ontbijt, lunch en diner over allerhande activiteiten tot Broadway shows.
  • Vertrek vanuit Nederland: Een cruise vanuit Nederland, makkelijker kan toch niet? Vertrek vanuit Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden. Dit prachtige drietal vormt elk jaar de perfecte gastheer voor meer dan 200 cruiseschepen. Ontdek de pracht en praal van de Noorse fjorden of vertrek richting de mediterrane zon, het is allemaal mogelijk.
  • Veel zien, weinig in- en uitpakken: Op een cruise hoef je slechts éénmaal je koffers uit te pakken en je drijvende hotel brengt je vervolgens van land naar land en van stad naar stad. Op tijd je trein moeten nemen, naar taxi’s zoeken of je bagage over kronkelige kasseiweggetjes navigeren is niet meer aan de orde!
  • Vleugje romantiek: De wind in je haren, de eindeloze oceaan die bij het vallen van de avond één wordt met de ondergaande zon en een sensationele sterrenhemel als toetje na een prachtige cruisedag. Zeg nu zelf, het heeft toch een romantisce kantje.

MEER WETEN OVER CRUISEN?

www.cruisereizen.nl
Of 088 2045680 en dan helpt een cruisespecialist je graag verder met al jouw vragen.