Zorg en aandacht voor uw houten vloer

0
4056

Parketzorg is uw regionale specialist in het leveren, leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc-vloeren. Als Quick-Step Master Installer voor Laminaat en Parket biedt Parketzorg u bovendien maar liefst twee jaar installatiegarantie op vloeren van Quick-Step. Daarnaast kunt u terecht voor raamdecoratie en Natural Wood wandbekleding. Sinds mei 2016 bent u bovendien op afspraak van harte welkom in de nieuwe showroom aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

Gérard Pieket, gediplomeerd All-round Parketteur, directeur en eigenaar van Parketzorg uit Rotterdam-Nesselande werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en is zeer selectief in zijn keuze voor leveranciers. Gedurende hun vakopleiding en daarna de uitvoering van de werkzaamheden in de praktijk hebben de medewerkers van Parketzorg zich leren onderscheiden op het gebied van het aanhelen, repareren, schuren en afwerken van parket-en houten vloeren. Daarnaast leveren en plaatsen zij tevens hoogwaardige pvc- en laminaatvloeren in verschillende prijsklasses, trapbekleding en trapleuningen, inloopmatten en beschermdoppen voor uw stoelen.

Topservice

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit wordt gewaardeerd door de vele tevreden klanten. Niet voor niets is eigenaar Gérard Pieket uitgeroepen tot beste Vloerspecialist van Nederland in 2012/2013 na nominatie door zijn klanten en de beoordeling van een vakjury. Tevens heeft hij de eerste prijs gewonnen met de verkiezing ‘Mooiste vloer van Nederland’ in de categorie ‘Projecten’ in maart 2015. Daarnaast is Parketzorg aangesloten bij het CBW en Bona-gecertificeerd. Dit laatste betekent dat Parketzorg uw houten vloer stofvrij kan schuren waardoor overlast tot een absoluut minimum wordt beperkt. “Vooral wanneer we een bestaande vloer ‘renoveren’ of schuren en aansluitend in de olie zetten is deze werkwijze een heuse pré”, benadrukt Gérard.

Van ZZP naar MKB

Parketzorg is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een éénmanszaak naar een Midden- en Kleinbedrijf van vijf personen. De partner van Gérard Pieket is Yvonne van Akelijen. Zij is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. “Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden”, zegt Yvonne. “Als wij klanten telefonisch te woord staan, nemen wij uitgebreid de tijd voor ze. De eerste informatie is namelijk heel belangrijk en geeft vaak al een goede indruk van de wensen van de klant. Denk hierbij aan het budget, de termijn waarbinnen de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, afstemmen van de planning met de klant of opdrachtgever of in samenwerking met een aannemer en dergelijke.” Yvonne is tevens verantwoordelijk voor de planning. Zo krijgt de klant van te voren netjes een bevestiging van de gemaakte afspraak met de afgesproken datum en tijd.

Ontzorgen van A tot Z

Nu de economie weer aantrekt en de rente historisch laag is investeert men meer in de eigen woning. Men maakt hierbij een afweging om te verhuizen of om de hypotheek over te sluiten en bij voorbeeld te verbouwen. Gérard komt bij voorkeur bij u langs om de situatie exact op te nemen en in te kunnen schatten wat voor u de beste oplossing is aan de hand van de mogelijkheden, uw wensen en het te besteden budget. De vloer vormt immers letterlijk de basis in uw woning en is bepalend voor de sfeerbeleving in elk interieur. Dit betekent volgens Gérard niet altijd het leggen van een nieuwe vloer. “Vaak wordt er samen met de klant juist voor gekozen om de bestaande houten vloer onder handen te nemen en een nieuw leven te geven.”

Eigen showroom

Daarnaast kunt u sinds mei 2016 ook op afspraak terecht in de nieuwe showroom aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Zo kan de klant volgens Yvonne, onder het genot van een kopje koffie/thee, een goede indruk krijgen hoe de nieuwe vloer er uit kan gaan zien. Parketzorg biedt volgens haar zelfs turn-key oplossingen aan voor klanten die er tegenop zien om alles zelf uit te ruimen. “Na uitvoerig overleg ontvangen wij de sleutel en zorgen ervoor dat de inboedel netjes wordt uitgeruimd en opgeslagen, eventueel in samenwerking met een erkend verhuisbedrijf. Na het plaatsen van een vloer of het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt worden de meubelen weer exact op de oude plek terug geplaatst.”

Nomawood-dealer

“Wij zoeken continu naar innoverende oplossingen voor onze klanten. Oplossingen die passen bij het bestaande aanbod als specialist op het gebied van ‘houten’ vloeren”, legt Yvonne uit. Sinds eind maart is Parketzorg de eerste Nomawood-dealer in Nederland die 100% kunststof terrassen verkoopt en installeert. In vergelijking met composietmaterialen is dit materiaal totaal ongevoelig voor vocht en water. Daarom zijn de Nomawood-producten duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en slipwerend. Bovendien krijgt u 10 jaar kleurgarantie. En al die voordelen komen bovenop een onberispelijke kwaliteit en vormgeving! Met de zomer in aantocht bent u dus ook voor het optimale buitenlevengevoel aan het juiste adres bij Parketzorg.

Parketzorg
Hoofdweg 320, Capelle aan den IJssel
T. 010-8184037
www.parketzorg.nl

Fotografie: Joke Schut