Sporten met een personal touch

0
4082

De naam en slogan zeggen het eigenlijk al: persoonlijke aandacht staat centraal. Personal Sports Club is een uniek en veelzijdig fitness- en wellnesscentrum aan de Europaweg (Woonhart) in Zoetermeer. In een gezellige en gemoedelijke omgeving kunt u individueel & in groepsverband, resultaatgericht & recreatief sporten. Welke vorm u ook kiest, u zult zich geheid veel fitter & energieker voelen!

PERSOONLIJKE AANDACHT & PERSONAL TRAINING

Maar wat maakt Personal Sports Club dan uniek? Allereerst is dat volgens Mino Raouf van Nassau de persoonlijke aandacht. “Onze gediplomeerde personal trainers staan altijd voor u klaar. U kunt bij onze personal trainers terecht voor persoonlijk voedings- & trainingsadvies. Alle nieuwe klanten kunnen bij hun inschrijving gebruik maken van een intake. Dit is een eenmalige personal training waar aan de hand van meet- & weegresultaten een persoonlijk trainingsschema wordt opgesteld. Zo kunt u op een verantwoorde manier aan de slag om uw doelstellingen te behalen”, aldus Mino.

“Intensievere begeleiding van onze klanten doen we door middel van personal training.” Hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst wordt u gemeten en gewogen en doet u een conditietest. Aan de hand van deze resultaten en uw eigen doelstellingen stelt uw personal trainer een persoonlijk trainingsschema op. Gedurende uw trainingstraject begeleidt uw personal trainer u door middel van persoonlijk voedingsadvies en wordt uw trainingsschema aangepast zodat uw lichaam optimaal uitgedaagd wordt. “De personal trainingen kunnen plaats vinden in de algemene trainingsruimte, maar het is ook mogelijk om in een aparte ruimte te trainen. Zo kunt u ongestoord en in volledige privacy samen met uw personal trainer aan uw doelstellingen werken, wel zo fijn”, legt Mino uit.

ER IS MEER

Personal Sports Club is er voor jong en oud. “We verzorgen ook ballet-, streetdance-, judo-, kickboks- en taekwondolessen voor de jeugd. De kinderlessen zijn ingedeeld op leeftijd en zijn zowel toegankelijk voor beginnende sporters als voor kinderen met meer ervaring. Daarnaast verzorgen wij MMA mixed martial arts voor de kids (vanaf 9 jaar) op dinsdagmiddag.” Ook voor wellness bent u volgens Mino bij Personal Sports Club aan het juiste adres. “Zo hebben we een eigen schoonheidssalon met gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen zoals massages, facials en harsbehandelingen. Voor de nodige ontspanning na het sporten, is er een infraroodsauna aanwezig, een gezellige lounge waar u wat kunt eten en drinken of kunt u gebruik maken van een ontspanningsmassage.”

FLEXIBELE ABONNEMENTEN

Personal Sports Club biedt verschillende abonnementsvormen aan, zoals het 10 kilo/cm in 10 weken traject, een studentenlidmaatschap of een lidmaatschap met 1x per maand, 1x per week, 2x per week of zonder personal training. Bij Personal Sports Club is er voor iedereen een passend abonnement te vinden. Voor een gratis proefles, onze acties en aanbiedingen of het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website www.personalsportsclub.nl of kunt u mailen naar info@personalsportsclub.nl of bellen naar 079-8890799.

Bij ons wel, bij anderen niet

  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Gediplomeerde en professionele personal trainers + schoonheidsspecialistes
  • Bij langdurige afwezigheid (blessure/vakantie) de mogelijkheid om uw abonnement te bevriezen
  • Aparte trainingsruimte waar u zonder extra kosten met uw personal trainer in alle privacy kunt trainen
  • Een maandelijks opzegbaar abonnement
  • Bij ieder abonnement een eerste personal training, zo kunt u verantwoord en zelfverzekerd aan de slag.

Personal Sports Club BV
Europaweg 226, Zoetermeer
T. 079-8890799
www.personalsportsclub.nl