ME Fashion voor de modebewust vrouw

0
4617

Waar fysieke winkels de afgelopen maanden bij bosjes uit het vertrouwde straatbeeld verdwijnen, bewijst het familiebedrijf ME Fashion dat het ook anders kan. Begonnen medio 2013 als kleding webshop, is de stap gezet om ook een stenen winkel te hebben. Inmiddels kunnen modebewuste vrouwen terecht in Zevenhuizen, Hillegersberg en Krimpen a/d Lek. Stap binnen in de huiskamerachtige en intieme winkels en laat u van top tot teen aankleden door de enthousiaste adviseurs.

Melissa Elsink (foto midden) had evenals haar broer en schoonzus nauwelijks ervaring in de kledingbranche toen zij met elkaar besloten om een webshop te starten. “Ik heb van origine bedrijfskunde gestudeerd, maar heb als vrouw wel altijd een link met mode gehad.” Samen runnen zij na een stormachtig begin nu drie fysieke winkels en natuurlijk de oorspronkelijke webshop waarmee alles is begonnen.

WINKELEN IS EMOTIE

De stap van ‘clicks’ naar ‘bricks’ was niet iets wat de jonge ondernemers in eerste instantie in gedachten hadden. “Maar een fysieke winkel kan als distrubutiekanaal, merkdragen en servicecenter nu eenmaal van enorme toegevoegde waarde zijn voor je onderneming. In een winkel kan de klant jouw producten passen, voelen, zien of aanraken. De beleving van producten is een belangrijk aspect van een aankoopproces. Kopen is emotie. Vroeger klaagden winkels dat klanten offline kwamen kijken naar producten om vervolgens online te kopen, maar de laatste tijd is reverse showrooming toch meer de trend: klanten oriënteren zich online, maar kopen het product veelal offline.” Zo ook bij ME Fashion waar de winkels zijn ingericht als intieme modeboetiekjes.

WINKELEN IS EEN FEESTJE

Met persoonlijke aandacht voor iedere klant en kennis van zaken is kleding kopen bij ME Fashion nog een echt feestje. Met kwalitatief mooie merken als Esqualo, Nikkie, RBLZ en Supertrash in alle prijsklassen wordt een brede doelgroep van jong tot oud bediend. Bovendien bent u ook voor een feestelijke outfit aan het juiste adres. Volgens Melissa staat bij ME Fashion de klant centraal. En daar hoort uiteraard advies op maat bij. “Mensen stellen het namelijk nog altijd op prijs wanneer zij professioneel geholpen worden. Je merkt dat veel mensen graag advies willen hebben over welke leuke combinaties zijn samen te stellen of welke kleuren het beste tot zijn recht komen”, legt Melissa uit. “Wij laten niemand de deur uitgaan met iets wat niet goed past. En geloof mij, een klant heeft liever een eerlijk antwoord, dan dat zij zich voortdurend naar de mond laat praten. Juist deze adviesfunctie zorgt ervoor, dat wij in korte tijd een loyaal klantenbestand hebben opgebouwd.”

BREDE COLLECTIE

De brede collectie damesmode, tassen, sieraden en accessoires wordt doorlopend vernieuwd en aangevuld. “Zo hebben we elke week weer iets nieuws”, legt Melissa uit. “En passen we regelmatig onze etalage aan met nieuwe setjes en combinaties. Zien is immers verkopen.” Bent u op zoek naar trendy damesfashion, stap dan gerust eens één van de winkels binnen of oriënteer u alvast online.

ME Fashion
Dorpsstraat 149, Zevenhuizen
Freericksplaats 2-4, Rotterdam-Hillegersberg
De Markt 110, Krimpen aan de Lek
www.me-fashion.nl

Fotografie: Joke Schut