Je moet POWER hebben om SLIM af te vallen

0
4033

Gezond afvallen en lekker eten. Er bestaan heel wat vooroordelen en misverstanden over diëten. En laten we eerlijk zijn, vaak niet onterecht. Dat lekker eten en diëten niet samen gaan is een vaak gehoord argument. En toch kan het! Body Management is al meer dan 10 jaar succesvol in het begeleiden van mensen met overgewicht naar gezond gewicht èn een energiek leven met lekker eten.

We weten allemaal dat overgewicht niet alleen een kwestie is van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. “Ons lichaam is niet berekend op de constante toevoer van energierijk voedsel. Vetopslag dat vroeger diende als noodrantsoen wordt al snel overtollig ballast. De verleidingen zijn groot en de lijst met excuses zijn lang”, aldus Helga Sierat van Body Management. “Als oprichter van Body Management heb ik het genoegen gehad vele mensen te mogen begeleiden naar een gezond gewicht met een mooie huid. Als afgestudeerd orthomoleculair kPNI therapeut hou ik me bezig met de interacties tussen voeding en de werking van het lichaam op diverse niveaus. Van deze kennis maak ik gebruik bij het samenstellen van onze behandelingen. Dit maakt Body Management uniek in de werkwijze naar een slank, stralend en gezond lichaam.”

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Het afslankteam van Body Management coacht in Nootdorp en Reeuwijk, en in Zoetermeer staat B in Balance je bij, bij het bereiken van je gewenste streefgewicht en leren je oude eetgewoonte te vervangen voor verstandige en lekkere keuzes. “Je staat er dus niet alleen voor, we doen het samen. Gedurende de hele afvalperiode, maar ook de periode daarna”, benadrukt Helga. De filosofie van alle vestigingen is dat afvallen alleen zinvol is, wanneer dat leidt tot een doeltreffend doelgewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en het resultaat kan worden vastgehouden. Daarom, ook na het bereiken van je streefgewicht, blijf je nog minimaal één jaar onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! Dit geeft een veilig gevoel.

DIVERSE METHODEN

Body Management biedt naast het dieet ook talloze ondersteunende methoden om gewicht en omvang te verliezen. Welke methode voor jou werkt hangt volgens Helga af van verschillende factoren. “Hoeveel moet je afvallen en hoe kan je dat op een zo prettig mogelijke manier doen? Laat je voorzien van gedegen advies voordat je je op een willekeurig dieet stort. Met een passend voedingsadvies is afvallen namelijk makkelijker dan je denkt.” Daarom snel en doeltreffend afslanken voor iedereen die de POWER heeft om SLIM af te vallen.

INTERESSE?

Wil je weten wat Body Management of B in Balance voor jouw gewicht kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van deze vestigingen in Nootdorp, Zoetermeer of Reeuwijk.

B in Balance
Appelgaarde 52, Zoetermeer
T. 06-14376320
www.binbalance.nu

Body Management
Drafbaan 18, Nootdorp
T. 015-3100874
www.bodymanagement.nl

Body Management
Fokkerstraat 11, Reeuwijk
T. 0182-809939
www.bodymanagement.nl

Fotografie: iStockphoto