Het geheim tegen rimpels

0
4111

Zalfjes smeren is iets voor vrouwen. Niet dus! Dankzij het Pascaud concept dat Body Line hanteert krijgt u een compleet vernieuwde blik op schoonheid. Ontdek het verschil tussen oppervlakkige decoratie en échte schoonheid. Om deze echte schoonheid te bereiken is het zaak dat er gewerkt wordt aan de schoonheidsdriehoek, welke bestaat uit het innerlijk, het uiterlijk en de geest. Met deze drie in evenwicht gaat u stralend het leven door.

Bij Body Line werken Jessica van den Bosch en haar team al ruim 10 jaar met het Pascaud concept. Dit concept bestaat uit een aantal behandelingen. Hieronder vallen behandelingen voor het uiterlijk en voedingssupplementen voor het innerlijk. De geest wordt opgepept door het langskomen bij ons in de salon. “Met onze behandelingen die zich op het uiterlijk focussen, proberen we zoveel mogelijk om de huid op een biologische manier er vijf tot tien jaar jonger uit te laten zien. Dit doen we aan de hand van uw huid en wensen. Deze bepalen of we ons richten op rimpelvermindering, huidversteviging of het intensief voeden van de huid.”

SCHOONHEID

Voor de schoonheidsdriehoek is het volgens Jessica van essentieel belang dat ook het innerlijk een boost krijgt. “Deze boost is te bereiken door de juiste voeding en levenswijze aan te nemen. Door uw leefwijze aan te passen en de Pascaud vitaminen en mineralen te gebruiken, krijgt uw innerlijk een goede boost. Deze vitaminen en mineralen zijn namelijk biologisch en speciaal samengesteld om uw huid te verjongen”, legt Jessica ons uit. “Voordat we echter tot behandelen overgaan, nodigen we u graag uit voor een gratis intake gesprek. In dit gesprek bekijken we uw huid en bespreken we uw wensen, zodat we onze behandelingen zo goed mogelijk op u aan kunnen laten sluiten.” Om een beter beeld te verkrijgen van alle Pascaud behandelingen die Body Line aanbiedt kunt u een kijkje nemen op de website.

VEELZIJDIGE SCHOONHEIDSSALON

Vanzelfsprekend kunt u bij Body Line ook voor andere soorten behandelingen terecht. De speerpunten van Body Line liggen naast het Pascaud concept bij lichaamsverstrakkende behandelingen met het Venus concept, acné-behandelingen met onder andere oude acnélittekens oplossen met behulp van de Biopeeling van Neoderma, ontharing door middel van elektrisch epileren of Diode LASER. Bij Body Line kunt u voor deze behandelingen terecht bij vier specialisten. Voor permanente make-up kunt u terecht bij drie specialisten die vooral bekend staan om hun uitgebreide intake en nauwkeurige behandelingen.

HUIDVERZORGING

“Een mooie huid begint bij een goede huidverzorging. Wij adviseren u uitgebreid over het gebruik van producten en behandelingen.” Zo is volgens Jessica het geheim tegen rimpels om vroeg te beginnen met smeren. “U bent nooit te jong voor een goed huidregime. Vanaf je 20ste is het belangrijk om uw huid dagelijks schoon te maken, te hydrateren en te verzorgen. Daarnaast is het belangrijk dat u uw schoonheidsdriehoek in de gaten houdt! Schroom niet om nu direct een afspraak te maken voor een gratis intake! Wij ontmoeten u graag bij Body Line.”

Body Line
Jan Luykenstraat 64, Gouda
T. 0182-519669
www.uwschoonheidssalon.nl

Fotografie: Joke Schut