EasySlim.nu helpt je snel strak in het vel

0
3818

Waar haar klanten juist in een ruimer jasje komen, begon het spreekwoordelijke jasje van Lisa Winter aan de Hilvertsweg 195 snel krap te zitten. Haar filiaal van afslankstudio Easyslim.nu heeft zij door de groeiende belangstelling voor de behandelingen binnen een half jaar al verruild. De jonge onderneemster is verhuisd naar de Gijsbrecht van Amstelstraat 238a.

Bij binnenkomst rinkelt de bel. Twee fijne fauteuils bieden voorin de nieuwe zaak plaats aan de wachtende klanten. Diverse magazines liggen klaar om gelezen te worden. De zaak ziet er fris uit met witte muren en roze accessoires. Als Lisa of één van haar medewerkers verschijnt, dan mag de klant mee naar één van de twee behandelkamers waar al liggend op een bank gewerkt wordt aan het afslanken. “Ik had verwacht dat het storm zou lopen, maar niet dat het zo snel zou gaan”, geeft Lisa aan. “Veel mensen willen namelijk afslanken, maar dat valt vaak niet mee in ons drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden die onlosmakelijk verbonden zijn aan ‘gezellig wat eten en drinken’ bepalen steeds meer onze slechter wordende eetgewoontes.”

UIT JASJE GEGROEID

Medio mei 2015 startte Lisa als franchiser op de Hilverstweg. Eind november verhuisde zij naar de nieuwe locatie, omdat uitbreiding zeer wenselijk was. “In het oude pand was er geen plaats voor meerdere apparaten en de klant komt hier beter tot zijn recht.” De studio aan de Gijsbrecht is helemaal verbouwd. De onderneemster heeft nu twee behandelkamers waar klanten behandeld kunnen worden met het ‘toverapparaat’.

WONDERAPPARAAT

Hoe zat het ook alweer met het gemakkelijk omvang verliezen? Het wonderapparaat, werkt met ultrasound en electrolyse. Al tijdens de proefbehandeling verliest de klant minimaal vier en maximaal 28 centimeter in totaal. Daarnaast versterkt het de huid en het bindweefsel en zorgt het voor spieropbouw. Tijdens de behandeling worden middels ultrasound vetcellen geleegd, maar de grote kracht zit erin dat gelijktijdig de spieren worden getraind met meer dan 90% spierbelasting. Met gewoon sporten krijg je dit niet voor elkaar. Het voordeel hiervan is, dat een goed getrainde spier ook in rust energie nodig heeft en dus vet gaan verbranden. Het apparaat kan volgens Lisa zelfs dure en zware operaties overbodig maken.

INVESTERING

Lisa adviseert ons een tien rittenkaart te nemen. Deze kost 495 euro. Daar voegt ze aan toe dat gezien het resultaat het geld dit dubbel en dwars waard maakt. “Dat zeggen ook de klanten”, vertelt de onderneemster. “Dat is ook het allerleukste van dit werk: blije mensen die echt resultaat zien.” Nog steeds moeten mensen eerst overtuigd worden. Het resultaat van de behandelingen klinkt te mooi om waar te zijn. Lisa meldt dat klanten altijd binnen mogen lopen om meer informatie te verkrijgen, vragen te stellen of een afspraak maken voor een proefbehandeling.

Easyslim.nu Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 238 A, Hilversum
T. 06-51613311
www.easyslim.nu

Tip:

Kijk op de Facebookpagina voor de recensies.

Fotografie: iStockphoto