Full-service mondzorg onder één dak!

0
3806

Een stralende lach en een gezond gebit. Dat wil iedereen. Het team van Tandheelkundig Centrum Kerkelanden in Hilversum helpt u daar graag aan. In dit multifunctionele mondzorgcentrum vindt u nagenoeg alle tandheelkundige specialismen onder één dak. Met grote zorg, vakkundigheid en gebruik makend van moderne technieken bieden de specialisten u de tandheelkundige kwalitatieve zorg die u verdient. Welkom bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden.

Tandheelkundig Centrum Kerkelanden (THC Kerkelande) heeft volgens praktijkmanager Jenet Molenaar meer in huis dan alleen een tandarts. “Wij dienen graag het gemak van onze cliënten met meerdere specialismen op tandheelkundig én esthetisch gebied in één en hetzelfde centrum. Geen doorverwijzingen naar een andere locatie of andere specialist. Voor jong en oud en bovendien kunt u in de regel binnen enkele dagen terecht.

FULL-SERVICE MONDZORG

THC Kerkelanden is 30 jaar geleden begonnen als een solopraktijk en is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met zo’n 15 medewerkers in het Gezondheidscentrum Kerkelanden. Buiten een aantal tandartsen en mondhygiënistes heeft THC Kerkelanden preventieassistenten en een implantoloog huis. Daarnaast beschikt het mondzorgcentrum over een eigen tandtechnisch laboratorium. En eigenaar Remco Scheringa wil de dienstverlening van ‘ons’ centrum de komende jaren nog verder uitbreiden met gerelateerde specialismen.

IMPLANTOLOGIE

THC Kerkelanden heeft een eigen NVOI tandarts-implantoloog in huis. Een stralende lach is namelijk niet voor iedereen vanzelfspekend. Er zijn situaties waardoor mensen hun tanden of kiezen missen of moeten missen. Geraline Kers is erkend NVOI tandarts-implantoloog. “Niet meer durven lachen, moeilijk kunnen eten en zelfs praten kan met het gemis van één tand al heel lastig zijn.” Gelukkig kunnen implantaten die lach weer terugbrengen. Deze ‘kunstwortels’ worden tijdens een nagenoeg pijnloze behandeling in de kaak geplaatst. Daar bovenop komen met een kliksysteem nieuwe tanden en kiezen. “Het geeft veel voldoening als mensen door een behandeling met implantaten hun zelfvertrouwen terug krijgen. Tanden en kiezen moeten missen is immers al erg genoeg.”

ZORG CENTRAAL

“Onze visie is duidelijk”, vertelt Jenet. “Het gaat ons om een optimale kwaliteit met een persoonlijke benadering, want een mooi en gezond gebit moet een heel leven meegaan.” Wat dit mondzorgcentrum zo bijzonder maakt naast de vele specialismen, is de extra aandacht die wordt besteed aan esthetische oplossingen. Een stralende witte lach wil toch iedereen? “Wij werken met de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur. Zo is onze praktijk volledig metaalvrij (geen amalgaam) en kijkt ons team, in overleg met uw wensen, met een scherp esthetisch oog naar het meest fraaie resultaat.”

MONDZORG VAN DE TOEKOMST

Een relatief nieuwe, maar zeer aan te raden, behandelmethode is volgens tandtechnieker Mark Flier de Cerec-methode. “Cerec is een restauratiemethode van tanden of kiezen waarbij met computertechniek de benodigde restauraties worden vervaardigd. Via een computergestuurde behandelmethode is het voor onze tandartsen mogelijk om in één en dezelfde behandelafspraak een kroon, inlay, onlay of facing te maken én te plaatsen. Het gehele proces neemt namelijk nog maar één uur in beslag. Voorheen was het nodig om hiervoor te ‘happen’ en werd alles opgestuurd naar een tandtechnisch laboratorium. Dat is niet meer nodig.” Het tijdperk van de ‘one visit dentistry’ is hiermee begonnen.

Tandheelkundig Centrum Kerkelanden
Kerkelandenlaan 3 F, Hilversum
T. 035-6246328
www.thc-kerkelanden.nl