Zorg en aandacht voor uw houten vloer

0
3841

Parketzorg is uw regionale specialist in het leveren, leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc. Als Quick-Step Master Installer voor Laminaat en Parket biedt Parketzorg u bovendien maar liefst twee jaar installatiegarantie op vloeren van Quick-Step. Daarnaast kunt u terecht voor raamdecoratie en Natural Wood wandbekleding.

Gérard Pieket, gediplomeerd All-round Parketteur, directeur en eigenaar van Parketzorg uit Rotterdam-Nesselande werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en is zeer selectief in zijn keuze voor leveranciers. Gedurende hun vakopleiding en daarna de uitvoering van de werkzaamheden in de praktijk hebben de medewerkers van Parketzorg zich leren onderscheiden op het gebied van het aanhelen, repareren, schuren en afwerken van parket-en houten vloeren. Daarnaast leveren en plaatsen zij tevens hoogwaardige laminaat vloeren in verschillende prijsklasses, trapbekleding en trapleuningen, raamdecoratie en horren voor ramen en deuren, inloopmatten en beschermdoppen voor uw stoelen.

Topservice

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit wordt gewaardeerd door de vele tevreden klanten. Niet voor niets is eigenaar Gérard Pieket uitgeroepen tot beste Vloerspecialist van Nederland in 2012/2013 na nominatie door zijn klanten en de beoordeling van een vakjury. Tevens heeft hij de eerste prijs gewonnen met de verkiezing “Mooiste vloer van Nederland” in de categorie “Projecten” in maart 2015.

Klant is koning

Parketzorg is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een éénmanszaak naar een Midden en Klein bedrijf van vijf personen. De partner van Gérard Pieket is Yvonne van Akelijen. Zij is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. “Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden”, zegt Yvonne. “Als wij klanten telefonisch te woord staan, nemen wij uitgebreid de tijd voor ze. De eerste informatie is namelijk heel belangrijk en geeft vaak al een goede indruk van de wensen van de klant. Denk hierbij aan het budget, de termijn waarbinnen de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, afstemmen van de planning met de klant of opdrachtgever of in samenwerking met een aannemer en dergelijke.” Yvonne is tevens verantwoordelijk voor de planning. Zo krijgt de klant van te voren netjes een bevestiging van de gemaakte afspraak met de afgesproken datum en tijd.

Ontzorgen van A tot Z

Nu de economie weer aantrekt en de rente historisch laag is investeert men meer in de eigen woning. Men maakt hierbij een afweging om te verhuizen of om de hypotheek over te sluiten en bij voorbeeld te verbouwen. Gérard komt bij voorkeur bij u langs om de situatie exact op te nemen en in te kunnen schatten wat voor u de beste oplossing is aan de hand van de mogelijkheden, uw wensen en het te besteden budget. De vloer vormt immers letterlijk de basis in uw woning en is bepalend voor de sfeerbeleving in elk interieur. “Ook kunnen wij klanten uitnodigen voor een bezoek in een showroom. Zo kan de klant, onder het genot van een kopje koffie/thee, een goede indruk krijgen hoe de nieuwe vloer er uit kan gaan zien.” Parketzorg biedt volgens Yvonne zelfs turn-key oplossingen aan voor klanten die er tegenop zien om alles zelf uit te ruimen. “Na uitvoerig overleg ontvangen wij de sleutel en zorgen ervoor dat de inboedel netjes wordt uitgeruimd en opgeslagen, eventueel in samenwerking met een erkend verhuisbedrijf. Na het plaatsen van een vloer of het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt worden de meubelen weer exact op de oude plek terug geplaatst.”

Doe-het-zelf Begeleiding Traject

Spaar nu honderden euro’s uit met het unieke ‘Doe-Het-Zelf-Begeleiding’ traject van Parketzorg. Klanten kunnen onder begeleiding van één of meerdere medewerkers van Parketzorg ook zelf hun vloer plaatsen en/of een onderhoudsbeurt uitvoeren. Hierbij wordt vooraf duidelijk met de klant overlegd wat zijn of haar inbreng kan zijn. De klant betaalt alleen de gewerkte uren en de gebruikte materialen en hoeft zelf geen machines te gaan huren. Op deze manier kan de klant honderden euro’s besparen. “Dit concept breiden we binnenkort ook uit naar de zakelijke markt”, geeft Gérard Pieket aan. “Bedrijven zien hun omzet stijgen en groeien weer. Een gevolg is dat men gaat uitbreiden en of verbouwen. Bedrijven kunnen ons inhuren om een vloer op te knappen of om te vervangen. Deze werkzaamheden kunnen wij uiteraard helemaal verzorgen maar men kan ook meehelpen door het inzetten van eigen personeel”, aldus Gérard. “Zie het bijvoorbeeld als een teambuilding opdracht met bijvoorbeeld een etentje als afsluiting”, vult Yvonne aan. De ondernemer slaat zo twee vliegen in één klap. Een mooie nieuwe uitstraling van het bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs, én een verbetering van de onderlinge contacten en betrokkenheid binnen het bedrijf. Belangrijk hierbij is wel dat het meewerken op een veilige manier verloopt. De medewerkers van Parketzorg beschikken bovendien allemaal over het Veiligheid Certificaat voor Aannemers (VCA & VCA-VOL).

Parketzorg
Cypruslaan 253, Rotterdam
T. 010-8184037
www.parketzorg.nl