Ontdek het geheim van Indonesië

0
4159

Bij Papaya kunt u dagelijks genieten van de rijke eetcultuur van Indonesië. Met twee vestigingen in Rotterdam en één in Zoetermeer heeft u altijd een ‘Papaya’ in de buurt. Geniet in het restaurant aan de Groenendaal van de overheerlijke satés, rijsttafels of laat Papaya het eenvoudig bij u thuisbezorgen. En heeft u iets te vieren, verwen uw gasten dan extra met de authentieke gerechten van Papaya.

Door de jaren heen is Papaya een begrip in de regio Rotterdam geworden. “In 1997 vestigde Papaya zich in het hart van Rotterdam. Al snel groeide de brasserie-annex-takeaway uit tot een begrip – dé plek om te genieten van Indonesisch eten en delicatessen”, vertelt Chi-Chi Choi. Restaurant, catering en Take Away groeiden gestaag en inmiddels heeft Papaya er nieuwe filialen bij in Rotterdam-Oosterflank, de Bredase wijk Ginneken en sinds eind vorig jaar ook in Zoetermeer. “In ons sfeervolle restaurant in Rotterdam proeft u de Indonesische keuken op haar best. Maar u kunt natuurlijk ook thuis van onze gerechten genieten, na een bezoek aan een van onze Take Aways. En voor speciale gelegenheden schakelt u onze uitgebreide cateringservice in.”

Indonesische keuken

Indonesië heeft een van de grootste culinaire tradities ter wereld. De tweeduizend eilanden die het land telt, kennen allemaal hun eigen specialiteiten. Daardoor ontstonden vele duizenden recepten en ontwikkelde het land een culinaire traditie die zijn weerga niet kent. Dankzij de handel is het Indonesische gebruik van exotische specerijen en kruiden verspreid over de hele wereld. Dit wordt volgens Chi-Chi weerspiegeld in de ruime keuze en variëteit op de menukaart van Papaya. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid met de beste specerijen en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook betaalbaar.

Natuurlijk en vers

Alle maaltijden die u dagelijks bij Papaya kunt kopen worden bereid volgens traditioneel Indonesisch recept en zijn gemaakt van dagverse producten. Deze producten voldoen aan de hoogste eisen. Daarnaast bevatten onze maaltijden alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.De maaltijden worden iedere ochtend vers bereid, ‘s middag liggen ze in de vitrine en ‘s avond op uw bord. Een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing als u eens extra wilt genieten. Van vlees tot vegetarisch. Van zeer pittig tot mild. Met circa 75 gerechten is er voor ieder wat wils.

Catering

Ook als u zakelijk of privé iets te vieren hebt of uw gasten eens extra wilt verwennen bent u bij Papaya aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van catering bij zowel bedrijfsevenementen, verjaardagen als ook speciale gelegenheden, staat Papaya dagelijks voor u klaar om deze culinair op te luisteren. “Vanaf 20 personen kunt u gebruik maken van onze cateringservice.”

De lekkerste satés van Papaya

Saté is misschien wel de meest populaire Indonesische delicatesse. Ooit ontstaan in Java, is saté uitgegroeid van een nationaal gerecht tot geliefd tot ver buiten de grenzen. “Onze satés worden vers gegrild bij iedere bestelling”, legt Chi-Chi uit. “Hierdoor blijft het vlees mals en knapperig. Saté Kambing (vers gegrilde lamsspies met licht pittige ketjapsaus), is echt een aanrader. Dagelijks worden deze satés als warme broodjes verkocht. Satés voor tijdens de lunch of heeft u liever een saté buffet? Of wat dacht u van satés tijdens de borrel op vrijdagmiddag- of avond! Kortom: Geniet van Papaya, waar u ook bent!”

Papaya
Groenendaal 37F-39A, Rotterdam
Kreeftstraat 8, Rotterdam
Oranjelaan 29, Zoetermeer
www.papaya.nl