Buiten gebeurt ‘t!

0
3393

Tegenwoordig is een tuin steeds vaker het verlengstuk van de woonkamer. Zodra het eerste zonnestraaltje verschijnt gaan we naar buiten om lekker koffie te drinken, ontbijtje te doen en later op de dag in het weekend een dinertje of BBQ. Logisch ook, want waarom zou u dat deel van uw huis niet ook optimaal gebruiken? Maar dat moet dan wel mooi zijn! Net als dat u uw huis hebt ingericht naar eigen smaak, doet u dat natuurlijk ook met uw tuin.

GOEDE BASIS

De mooiste bloemen en planten, bomen. Maar vooral de basis moet goed zijn. De tegels op terras en paadjes. Daarvoor gaat u kijken in de collectie van D’Ouwe Steen in Amersfoort. Een zeer groot assortiment met natuursteen tegels en alle andere tuinverharding. Nieuw en zeker de moeite waard om eens te bewonderen, zijn de VTWonen buitentegels. Met de buitentegels van VT wonen – met en zonder dessin – maakt u van uw terras en/of balkon een extra bijzondere plek om te relaxen en te genieten.

LICHTGEWICHT

Deze Duostone tegels zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze XL tegels stukken eenvoudiger. Omdat u ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt, kunt u ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam toch? Er zijn zogenaamde uni tegels in vier kleuren, ‘antracite’, ‘brown’, ‘cream’ en ‘grey’. Mix & match er op los of houdt het rustig met één soort uni tegel. En voor iedereen die houdt van een terras met pit: Duostone Hormigon antracite en grey met dessins hearts, butterfly, citrus, leaf en floret.

ADVIES OP MAAT

Voor het beste advies voor uw Sierbestrating, Natuursteen, Erfafscheiding, Voegmortels en ook Tuinverlichting gaat u dus naar D´Ouwe Steen. En kijk van tevoren vooral even op de website voor een impressie wat er allemaal in de enorme buitenshowroom staat.

D’Ouwe Steen
De Zonnecel 1, Amersfoort
T. 033-4565835
www.ouwesteen.nl

Fotografie: Louiza Mel King