Zorg en aandacht voor uw houten vloer

0
4014

Parketzorg is uw regionale specialist in het leveren, leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc. Als Quick-Step Master Installer voor Laminaat en Parket biedt Parketzorg u bovendien maar liefst twee jaar installatiegarantie op vloeren van Quick-Step.

Gediplomeerd all-round parketteur Gérard Pieket werkt alleen met kwaliteitsproducten en is zeer selectief in zijn keuze voor leveranciers. Voor een offerte komt Gérard bij voorkeur bij u langs om de situatie exact op te nemen en perfect in te kunnen schatten wat voor u de beste oplossing is. De vloer vormt immers letterlijk de basis in uw woning en is bepalend voor de sfeerbeleving in elk interieur. “In samenwerking met een aantal leveranciers kunnen wij u diverse kwaliteitsvloeren tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Van trendy PVC tot klassiek parket en van modern tot rustiek. Wij hebben immers geen winkel en dus geen opslag. Dit ziet u uiteraard terug in onze prijs, zonder dat u concessies doet aan de kwaliteit.” Op deze manier houdt Gérard het totale traject in eigen hand en kan hij samen met zijn partner Yvonne van Akelijen, die zich bezighoudt met de eerstelijns klantcontacten, alle klanten een perfecte service en dienstverlening bieden.

Kwaliteit staat centraal

Indien u gebruik maakt van de diensten van een gediplomeerd parketteur bent u er volgens Gérard van verzekerd dat hij een aantoonbare opleiding heeft gevolgd en een grote kennis heeft van alles wat er bij het leggen en onderhouden van parketvloeren speelt. Als (bestuurs)lid van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs heeft hij bovendien de verplichting om meerdere workshops en cursussen te volgen. Daarnaast is Parketzorg aangesloten bij het CBW en is Gérard een Bona gecertificeerd Vakman. Gérard was overigens ‘Vakman van het Jaar’ 2012 en 2013 en in 2014 behoorde hij wederom tot de beste vijf van Nederland. Verder werd hij afgelopen jaar vierde bij het NK Parket Leggen. Recent mocht hij bovendien tijdens de Vakbeurs Parket en Woninginrichting de eerste prijs in ontvangst nemen van de verkiezing Vloer van het Jaar 2014/15 in de categorie Projecten.

Quick-step Master Installer

De hedendaagse consument verwacht een plaatsing van topkwaliteit van de installateurs. U mag dan ook terecht vertrouwen op de kennis en betrouwbaarheid van een gediplomeerde parketteur en verwachten dat deze een perfect afgewerkte, kwalitatief hoogstaande vloer bij u aflevert. Gérard is momenteel één van de eerste Master Installers in Nederland. Hierdoor kan Parketzorg u nu een installatiegarantie van maar liefst twee jaar op de vloeren van Quick-Step bieden.

Onderhoud aan uw houten vloer

Onderhoud is volgens Gérard van groot belang om uw bestaande houten vloer in optima forma te houden. “Naast het regelmatig dweilen van uw vloer met speciale zeep adviseren wij om minstens één keer per jaar uw vloer te behandelen met een polish of onderhoudsolie. Dit is afhankelijk van de afwerking van uw houtsoort.” Dit onderhoud kunt u uiteraard ook door Parketzorg laten uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleine onderhoudsbeurt waarbij uw vloer elk jaar weer opnieuw in de olie of polish wordt gezet. Daarnaast raadt Gérard aan om elke vijf en tien jaar respectievelijk een uitgebreide en een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Volgens Gérard is de grote onderhoudsbeurt tevens een goed moment om wellicht te kiezen voor een nieuwe kleur. Wel wijst hij ons erop, dat de mogelijkheden hierbij afhankelijk zijn van de houtsoort. Op die manier hoeft u uw vloer niet te vervangen en kunt u weer jaren verder. Gérard komt graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te inspecteren.

Parketzorg levert ook de producten voor uw buitenmeubelen

Voor het reinigen van houten patio’s, hekken, buitendeuren, carports, terrassen en dergelijke adviseert Parketzorg de hoogwaardige producten van het merk Rubio Monocoat. De efficiënte reiniger voor buitenhout van RMC, de Exterior Wood Cleaner kan op alle types hout gebruikt worden. Zonder te schuren verwijdert de cleaner groene aanslag en vuil en ontgrijst het hout. Voor de afwerking adviseren wij RMC Hybrid Wood Protector. Deze is verkrijgbaar in 10 natuurlijke houtkleuren en 8 trendy kleuren. Eenvoudig zelf aan te brengen, geen overlappingen, snel drogend. Zuinig in gebruik, één laag is al voldoende voor een goede dekking. Bevat geen oplosmiddelen en/of water. Voor meer info neem contact op met Parketzorg.

Parketzorg
Cypruslaan 253, Rotterdam
T 010-8184037
www.parketzorg.nl