Wat bij je past, maakt je mooier!

0
3731

Uw kapsel is het visitekaartje van uw gezicht. Daarom wilt u een kapsel dat perfect past bij uw persoonlijke stijl, gezichtsvorm en natuurlijke haarval. Hair Design helpt u om het beste uit uw kapsel én uw gezicht naar boven te halen. Bij deze REDKEN Ambassador Salon draait het al 23 jaar om uw wensen. U kunt bovendien zelf kiezen door welke enthousiaste stylist u geholpen wilt worden.

De stylisten van Hair Design in Amersfoort onderscheiden zich volgens eigenaresse Annemarie Zrour enerzijds door hun kwaliteiten als professional, maar ook hoe zij aansluiten bij hun klanten. “Mijn team bestaat uit een hechte groep van professionals die elkaar aanvullen en het beste in elkaar naar boven brengen.” Iedereen staat volgens Annemarie midden in het leven met alles wat hierin te koop is. Hierdoor hebben zij een haarscherp oog voor een passende lifestyle en look. Alle stylisten zijn gedreven, goed in hun vak en lopen voorop in haartrends. Niet voor niets volgen zij regelmatig trainingen.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Bij Hair Design draait het om uw wensen. “U kunt zelf kiezen door welke stylist u geholpen wilt worden. Afhankelijk van uw wensen geeft deze REDKEN-stylist vrijblijvend een persoonlijk advies over uw coupe en haarkleur. Samen kiezen jullie voor het kapsel waarvan u gaat stralen”, Aldus salonmanager Maud Sleeking. Een bezoek aan Hair Design staat dan ook voor een ervaring. Voor een belevenis waarbij u ultiem geniet en tegelijkertijd ervaart hoe het is om met een ander uiterlijk uw persoonlijkheid een extra impuls te geven. Na een bezoek aan deze REDKEN Ambassador ziet u de volgende dag vol opwinding tegemoet.

REDKEN AMBASSADOR

Bij Hair Design vindt u haarstylisten die opgeleid zijn tot REDKEN Colorist waarmee ook alle kennis van REDKEN kleurproducten (Chromatics en Shades) gegarandeerd in huis is. “Het Amerikaanse REDKEN Haircare biedt niet alleen een complete lijn van producten met oplossingen voor ieder type haar, maar is ook een visie en werkwijze”, legt Annemarie uit. Hair Design maakt al vanaf de start in 1992 gebruik van de producten van REDKEN en mag zich dan ook met gepaste trots Redken Ambassador noemen.

Hair Design
Hof der Gedachten 13, Amersfoort
T. 033-4558080
www.hairdesign-amersfoort.nl

Fotografie: Nico Brons