Uw huid is uniek bij Original Skin

0
3677

Heeft u al verschillende behandelingen en producten geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Of bent u nog steeds op zoek naar die ene èchte oplossing voor uw huidprobleem en een goed, professioneel en eerlijk advies op maat? Of wilt u een wellness gezichtsbehandeling ondergaan? Dan bent u bij het huidverbeteringsinstituut Original Skin in Amersfoort-Vathorst aan het juiste adres.

Is mijn huid wel in goede conditie? Hoe blijft mijn huid jong en vitaal? Hoe kom ik van mijn pigment of pukkels af? Deze vragen stelt iedereen zich wel eens. Een mooie gezonde huid is immers een uniek en waardevol bezit. Wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, ziet er beter uit. “En wij kunnen u daarbij helpen”, vertelt Margo Mast. “Wij pakken uw huidprobleem namelijk bij de oorzaak aan. Wij werken als huidverbeteringsinstituut heel resultaatgericht. Onze missie is om samen met u naar een optimaal resultaat toe te werken.” Bij Original Skin kunnen zowel dames, heren als ook tieners terecht voor diverse behandelingen.

HUIDVERBETERINGSINSTITUUT

Original Skin is gespecialiseerd in acné, rimpelreductie, pigment, permanente make-up en er is een collageenlamp (Beauty Angel red light therapy) aanwezig. Original Skin werkt met de productmerken Hannah, Obagi, 2B en Neoderma. Daarnaast kunt u terecht voor een SEYO TDA behandeling waarbij hyaluron naar de diepere huidlagen wordt gebracht. “Voor onze cliënten die net even een stapje verder willen hebben we bovendien een samenwerkingsverband met cosmetisch arts Catharina Meijer van DermaClinic. De behandelingen voor ‘pro-aging’ worden op deze manier in een vertrouwde omgeving uitgevoerd. Onze arts is één keer per maand op onze locatie aanwezig.”

INTENSIEVE BEGELEIDING

Veel mensen met acné, eczeem, rimpels, uitslag, droge of vette huid, en andere huidproblemen hebben de weg naar Original Skin reeds gevonden. Men heeft vaak van alles al geprobeerd zonder het gewenste resultaat. “Omdat wij niet werken met standaardbehandelingen, kunnen wij echter zeer verrassende resultaten boeken”, aldus Margo. “Er bestaan immers ook geen standaard huidtypes. Wij stellen een persoonlijk advies voor uw huid samen en vervolgens maken wij een behandelplan op maat waarin een huidcoach u intensief zal begeleiden.” De meeste acné-behandelingen worden bovendien door uw zorgverzekering gedekt.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Samen met vier collega’s runt huidspecialiste Margo Mast deze goedlopende praktijk. De gedreven Margo wist op haar veertiende al dat ze later iets met huidverbetering wilde gaan doen. “Ik had zelf huidproblemen en leed daar echt onder. Dat was de aanleiding.” Ze ging in 1989 aan de slag bij Hannah in Amersfoort en startte in 2007 vervolgens een eigen praktijk voor huidverbetering in Leusden. Sinds 2013 is ze gevestigd in Vathorst.

Original Skin
Azoren 15, Amersfoort
T. 033-4950124
www.originalskin.nl

Fotografie: Nico Brons