Trainen in een infraroodcabine

0
4303

Afslanken staat bij veel mensen hoog bovenaan het prioriteitenlijstje. Soms omdat u net een paar kilo’s kwijt wilt. Soms omdat u vanwege gezondheidsproblemen rigoureus moet afvallen. Bij InfraLigne Het Gooi helpen we u met het bereiken van uw doelen op een wetenschappelijk ondersteunde manier met behulp van een infraroodwarmte cabine onder begeleiding van een bewegingscoach.

InfraLigne Het Gooi biedt volgens Monique Solleveld de beste en snelste methode om centimeters kwijt te raken op basis van een fitte en gezonde levensstijl. “InfraLigne is al ruim 10 jaar zeer populair in België en verovert nu ook Nederland. De basis van het succes zijn de unieke, gepatenteerde keramische infrarood cabines”, aldus Monique. In deze cabines met infrarood warmtestraling doet u gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot een verbranding tot maar liefst 1200 calorieën per oefensessie. “Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor een verbeterde stofwisseling. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt met 30% toe. Cellulitis verdwijnt en uw huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.”

Centimetergarantie

Tijdens het intakegesprek wordt gratis een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. “Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. U krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij een evenredig deel van de kuurkosten terug. Natuurlijk verwachten wij wel van u dat u commitment toont. Wij zorgen weliswaar voor de randvoorwaarden en de begeleiding, maar uiteindelijk moet u het zelf doen”, benadrukt Monique.

Bewezen resultaten

InfraLigne Het Gooi werkt met een medisch verantwoorde methode die steunt op de infrarood warmtestraling en wordt onderbouwd door een uiterst kwalitatieve totaalaanpak. Bij InfraLigne is uw lichaam dan ook in goede handen. Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit waarmee u gezond kunt afslanken onder professionele begeleiding. Of het nu gaat om uw algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar u dat wilt. Naast afslanken heeft infrarood volgens Monique ook positieve effecten voor de behandeling van reuma. “We claimen niet dat we u van reuma kunnen genezen, maar we merken wel dat mensen met reuma zich weer eenvoudiger kunnen bewegen en aanzienlijk minder pijn hebben. Een verbetering van de levenskwaliteit dus.”

Gratis diëtist

“Iedereen die een abonnement heeft, kan wekelijks sporten. Hierbij zijn de persoonlijke adviezen van onze InfraLigne diëtist inbegrepen. Het is dus niet nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben voor een gesprek met een diëtiste bij ons. Onze diëtiste werkt een voedingsschema uit, dat volledig aangepast is aan uw persoonlijke levensritme. Geen totale ommekeer van je eetgewoontes, gewoon een kleine aanpassing. Geen streng dieet dus, maar gewoon genieten met mate.”

NIEUW: Infrafitness

Sinds april 2015 kunt u bij InfraLigne Het Gooi ook terecht voor InfraFitness. Dit is infrarood kracht- en conditietraining in verwarmde infrarood sportzaal. Alle oefeningen worden in groepsverband uitgevoerd op speciale matten die uw rug optimaal ondersteunen of op de mini-trampoline. Hierdoor is er sprake van optimale verbranding van calorieën en worden uw gewrichten niet belast.

InfraLigne Het Gooi
Comeniuslaan 10, Naarden
T. 035-8881486 | E. hetgooi@infraligne.nl
www.infraligne.nl

Fotografie: Nico Brons