Lente begonnen bij D’Ouwe Steen

0
3812

Onze tuin is de afgelopen jaren veranderd in een sociale buitenkamer. De keuze voor uw sierbestrating bepaalt daarbij in grote mate de uitstraling van uw tuin. Aan de hand van talloze prachtige showtuinen met daarin verschillende producten kunt u uw gevoel volgen bij het maken van uw keuze. Bij elke showtuin kunt u bovendien zien welke producten zijn gebruikt.

Volgens Jeroen Groenendijk is D’Ouwe Steen dé regionale specialist in kwaliteitssierbestrating voor zowel de vakman als ook de particulier. In 1992 begon D’Ouwe Steen met de verkoop van oudgebakken klinkers en in 2002 nam Jeroen het ‘steentje’ over van zijn ouders en verschoof de focus naar een specialist in alle soorten van sierbestrating. Vanaf 2010 is het bedrijf op de huidige locatie gevestigd. “Met meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating zijn wij in staat om u van een goed advies te voorzien. In de showtuin van ruim 1.000 m2 treft u talloze ideeën aan.”

SHOWTUIN COMPLEET VERNIEUWD

Bij D’Ouwe Steen is de gehele showtuin weer klaar gemaakt voor het voorjaar. Een aantal prachtige voorbeelden van complete siertuinen, met daarin uiteraard het kwalitatief hoogstaande ‘steenproduct’ van D’Ouwe Steen daarin verwerkt. En dat gaat van de ouwe kasseien en klinkers, van randen en banden, schuttingen en grind, tot het modernste natuursteen in allerlei prachtige tinten. Volgens Jeroen is de buitenshowroom dan ook een heuse meerwaarde. “Je hebt ten eerste niet te maken met kunstlicht en daarnaast kun je veel beter ervaren hoe stenen reageren op de weersomstandigheden.” Alle producten in de showtuinen zijn voorzien van bordjes. Bovendien is door de grote voorraad levering op korte termijn mogelijk.

ADVIES EN HANDIGE TIPS

Voor de complete ‘keihardware’ van uw (nieuwe of bestaande) tuin kunt u zich komen oriënteren bij D’Ouwe Steen. U krijgt gedegen advies en handige tips van de ervaren medewerkers, die u zo op fantastisch leuke ideeën kunnen brengen. Ook voor extra privacy vindt u voldoende mogelijkheden… En dan valt de aankoop prijstechnisch uiteraard niet tegen en wordt alles tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd. Dat is een prettige belofte vooraf, als u van plan bent uw tuin (opnieuw) in te richten. U kunt alvast een indruk krijgen op de uitgebreide website, maar het product beleven doet u toch het best in de meer dan 1.000 m2 grote showtuin van D’Ouwe Steen.

D’Ouwe Steen
De Zonnecel 1, Amersfoort
T. 033-4565835
www.ouwesteen.nl

Fotografie: Nico Brons