Lasertherapie voor elk huidprobleem

0
3326

Medikos Huid & Laser Kliniek heeft de beschikking over veel verschillende lasers. Zo bereikt Yolande Werkman opzienbarende resultaten met de innovatieve gefractioneerde FRx CO² laser. Met deze laser kunnen huidproblemen nog beter en sneller worden behandeld. Huidtherapeute Yolande Werkman is bijzonder enthousiast over deze geavanceerde laser waarmee ze ontsierende huidafwijkingen in haar kliniek Medikos te lijf gaat, zoals (ernstige)acnelittekens, pigmentvlekken, littekens, striae, wratten en fibromen.

De effectieve laser wordt bij Medikos ook met succes voor huidverjonging en -verbetering ingezet. Rimpels verdwijnen / verminderen zonder operatief ingrijpen, chirurgie of injectables en het herstel na een behandeling verloopt snel en voorspoedig. “Deze laser is echt ideaal als je een mooiere, jongere huid wil”, is het oordeel van vakvrouw Yolande. Zij baseert zich daarbij ook op bevindingen van plastisch chirurgen. De Fractional CO² laser dringt diep in de huid door en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid verstrakt, gladder wordt en de huid er jaren jonger en stralender uitziet. Medikos is een veelzijdige kliniek met specialisaties op zowel (para)medisch als cosmetisch gebied, opgezet door huidtherapeute Yolande Werkman en bestaat uit een team van vier huidtherapeuten, drie schoonheidsspecialistes, een cosmetisch arts (NVCG) en een permanent make-up specialist. Yolande Werkman is een huidtherapeute met bijna 20 jaar ervaring. Ze volgde de 4-jarige HBO opleiding voor huidtherapie, is BIG-geregistreerd, ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ook aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapie). Daardoor worden vrijwel alle behandelingen door zorgverzekeraars vergoed. Geregelde bijscholing houdt haar kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de huidtherapie up-to-date, terwijl de vereiste behaalde accreditatiepunten ertoe leiden dat ze officieel gecertificeerd is om complexe (laser) behandelingen uit te voeren.

LASERONTHARING

Met laserapparatuur wordt ook ongewenste haargroei goed behandeld. Overbeharing kan nu vrijwel pijnloos met succes in de kliniek worden gereduceerd. Ook couperose en beenvaatjes kunnen met lasertechnologie goed worden behandeld. Cliënten van Medikos krijgen een behandeling geheel op maat. Dat betekent dat u na een intakegesprek, waarin uw klachten en / of wensen worden geïnventariseerd, een advies krijgt over het behandelplan dat voor u het meest geschikt is en geheel op u wordt afgestemd. “Elke huid en elke aandoening is weer anders en dient voor een optimaal resultaat op een eigen, specifieke manier behandeld te worden. We nemen rustig de tijd om met de cliënt de verschillende behandelingsmogelijkheden door te nemen, waarbij uiteraard de cliënt altijd zelf beslist”, aldus Yolande.

SCHIMMELNAGELS WEG

Ook schimmelnagels (in de volksmond ook wel kalknagels genoemd) behoren bij Medikos tegenwoordig tot het verleden. Met de nieuwe MedArt NeoNail laser kunnen we de schimmelnagels snel en effectief behandelen zonder de het gebruik van medicijnen en dus zonder bijwerkingen. De laserstralen dringen diep door en doden de schimmelinfectie zonder het nagelbed te beschadigen. Meestal zijn twee à drie behandelingen nodig. Na twee tot drie maanden volgt een controle. Cliënten worden goed voorgelicht om her-infectie te voorkomen. Zowel hand- als voetnagels kunnen worden behandeld.

Medikos Huid & Laser Kliniek
Lage Boog 126, Amersfoort
T. 033-2865064
www.medikos.nl

Fotografie: Nico Brons