Elegante én comfortabele lingerie en ondermode

0
3660
PuurSan

Welke kleur is mooi bij welke huid en welke beha past bij uw lichaamshouding? Bij PuurSan Ondermode in Hoevelaken begrijpt men dat elke vrouw uniek is en u daarom een service verdient afgestemd op de noden van uw levensstijl. Laat u deskundig adviseren en zorg dat uw ondermode als gegoten zit.

PuurSan lingerie en ondermode in Hoevelaken staat volgens Sandra Admiraal garant voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. “Wij vinden dat iedere vrouw lingerie en ondergoed verdient die haar vrouwelijkheid benadrukt én lekker en comfortabel zit. Daarom vindt u bij PuurSan lingerie en ondermode louter merken die bekend staan om hun elegantie, kwaliteit en draagcomfort. U kunt daarbij denken aan PrimaDonna, Twist en Marie Jo, maar ook aan onder andere Sloggi, Anita en Aubade.” Bovendien kunt u bij PuurSan rekenen op deskundig en eerlijk advies. Zodat u tevreden naar huis gaat met mooie én perfect passende lingerie.

BREED ASSORTIMENT

Bij PuurSan lingerie en ondermode vindt u een breed assortiment lingerie, ondermode, badmode en nachtmode. Van sportief tot sexy. Ook voor grote (cup)maten. “Zo kunt u bij ons trecht voor cupmaten A tot en met K en omvang 65 tot en met 105.” Naast de bestaande basiscollectie voor zowel dames als heren worden ook regelmatig nieuwe collecties en merken toegevoegd. Vraag bijvoorbeeld eens naar de ‘handjes BH’.

BELANG GOEDE PASVORM

Vandaag de dag weten de meeste vrouwen precies wat ze zoeken op het gebied van lingerie, dus gaan ze vaak op zoek naar een serie, merk of model. De lingerie moet echter vooral goed passen qua vorm en design. “Veel vrouwen gunnen zichzelf helaas niet de tijd om lingerie te passen en te kopen. Of weten niet waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een beha. Zo wordt de steun van een beha bepaald door de omvang en niet door de bandjes”, benadrukt Sandra. “Vrouwen kiezen vaak een beha die niet goed past en proberen dat te compenseren door de bandjes aan te trekken. Hierdoor zit de beha van achteren niet meer recht en gaan de borsten hangen. Bovendien zit ook de bovenkleding dan minder fraai. Met als gevolg een niet voldaan gevoel. Goed advies en het passen van een beha is dus essentieel.”

PRETTIG WINKELEN

Bij PuurSan lingerie en ondermode is het prettig winkelen. “Onze lingeriespeciaalzaak is zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt. De indeling van de winkel zorgt voor intimiteit om in alle rust lingerie uit te kiezen en te passen. Lingerie kopen moet immers meer zijn dan zo maar een aankoop, het moet een moment van plezier zijn.” De paskamers zijn discreet, smetteloos en sfeervol verlicht, u kunt zich dus vrij bewegen. En er is voldoende plek voor uw eigen kleding én de lingerie die u wilt passen.

UW EIGEN LADE

Wat is er zo anders bij PuurSan? “De lingerie ligt bij ons per cup en omvang in lades. Een paar modellen hangen als voorbeeld boven de ladenkasten. “Door de lingerie in onze winkel in lades op maat te leggen, creëren we naast een rustige uitstraling in de winkel, juist ook de mogelijkheid om direct op maat de diverse keuzes te laten zien. Onze klanten moesten hier wel even aan wennen, maar vinden het nu een prettig idee om een ‘eigen lade’ te hebben met verschillende keuzes”, vertelt Sandra met een glimlach.

MENSEN BLIJ MAKEN

Officiële lingeriestylistes nemen bij PuurSan alle tijd om u vakkundig, enthousiast en geduldig te helpen. Ze zijn vakkundig getraind en opgeleid om u optimaal te adviseren en de lingerie die het beste bij u past persoonlijk te stylen. Het juiste intieme laagje op uw huid maakt namelijk een wereld van verschil. De kroon op haar werk hoopt Sandra te vinden in het aanmeten van borstproteses. “Soms gaat het geven van een advies gepaard met een gezamenlijke traan. Maar hoe bijzonder is het om een vrouw weer een fijn gevoel en zelfvertrouwen te geven door het aanmeten van de juiste protheselingerie.” Wanneer een klant in de paskamer begint te glimlachen en er komt een glinstering in haar ogen, dan is Sandra tevreden. “Het allermooiste compliment is als een klant een hand geeft en mij bedankt voor de goede en vooral eerlijke hulp.” Daar gaat Sandra met haar team voor.

INTERESSE?

Een persoonlijke styling met lingerie die u op het lijf geschreven is. U kunt het zomaar krijgen. Vandaag nog? Het enige wat u hoeft te doen is bij PuurSan binnen te stappen. De rest laat u over aan de gespecialiseerde lingeriestylistes.

PuurSan Ondermode
Westerdorpsstraat 7, Hoevelaken
T. 033-2000247
www.puursanondermode.nl

Fotografie: Marc de Jong