Yarden & van Proosdij: niet tegenover u, maar naast u!

0
4053

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op een moment dat de emoties van het afscheid de boventoon voeren, moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg ondersteunt u daarin graag, zodat de uitvaart volledig naar uw wens of die van de overledene verloopt.

Als Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg de uitvaart voor u verzorgt dan is Bert van Proosdij of Cheryl de Bruin van begin tot eind uw vaste aanspreekpunt. “De gehele periode tussen overlijden en uitvaart en ook daarna houden wij persoonlijk contact met u”, legt Bert uit. “Wij zijn dag en nacht bereikbaar, luisteren naar uw wensen en ideeën, denken met u mee over de mogelijkheden en zorgen dat deze correct worden uitgevoerd. Als uitvaartverzorger krijg je namelijk de verantwoordelijkheid voor een mens die geliefd is, van wie men houdt.”

Samen met u

Het nadenken over en vormgeven van de uitvaartplechtigheid doen Bert en Cheryl altijd in nauwe samenwerking met de nabestaanden. “Wij zitten als het ware naast u, en dus niet tegenover u”, aldus Bert. “Wij bespreken met u wat uw wensen zijn ten aanzien van de opbaring en de uitvaartplechtigheid. In ons werk streven wij ernaar dat de uitvaart een persoonlijke, bij u passende gebeurtenis wordt. Daarom adviseren wij u zo goed mogelijk over de vele keuzes die u kunt maken, zonder u op onnodige kosten te jagen. Ook nemen wij samen met u de dag voor de uitvaart alles nog eens tot in detail door, zodat de uitvaart vlekkeloos verloopt.”

Een goede herinnering

“Elke uitvaart heeft zijn eigen verhaal. Samen met u zetten wij ons vol passie in om van de plechtigheid een gebeurtenis te maken waar u later nog steeds met een goed gevoel aan terugdenkt”, vertelt Cheryl. “Want dat is waar het uiteindelijk in ons vak om draait: dat u aan de uitvaart een mooie herinnering overhoudt.” Een goed en persoonlijk afscheid biedt volgens Bert namelijk troost en helpt u bij de verliesverwerking. “En daar dragen wij graag toe bij.”

Regio Delft-Zoetermeer

Volgens Cheryl kan Yarden & van Proosdij vanuit de persoonlijke betrokkenheid en kennis van de regio u uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden. “Verder werken wij intensief samen met de Haagse uitvaartlocaties van Yarden. Vooral de sfeervolle 24-uurs opbaarkamers in Nieuw-Eykduynen is volgens Cheryl aan te bevelen. “Hier heeft u dag en nacht met een eigen sleutel toegang toe. Zo kunt u dus op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn.” Overigens kunt u ook bij Yarden & van Proosdij terecht wanneer u niet bij Yarden verzekerd bent.

Keurmerk

Yarden & van Proosdij is in het bezit van het Keurmerk Uitvaart. Dit keurmerk wordt toegekend door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Factoren die bij Bert en Cheryl hoog in het vaandel staan. Vanaf begin volgend jaar verwacht het betrokken duo u bovendien nog beter te kunnen ondersteunen bij uw uitvaart. “Wij hebben dan namelijk de beschikking over ons eigen uitvaartcentrum in Delft”, aldus Bert. Dus of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, of voorkeur heeft voor een sobere of juist uitbundige crematie of begrafenis, Bert en Cheryl zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg
Parkzoom 13, Delft
T 06 3077 6650
www.yarden-vanproosdij.nl

Fotografie: Marc de Jong