Omdat het zo goed doet …

0
1057
Wellnessresort AMONTI & LUNARIS

Eropuit trekken, jezelf rust en ruimte gunnen en genieten van het weidse uitzicht over het diep besneeuwde dal en de bergen.

Het wellnesslandschap is er een van superlatieven, en AMONTI & LUNARIS een resort dat de hoofdrol speelt in de hoogste regionen. Heb je liever cijfers? 6.000 m² zeggen meer dan woorden. En toch gaat het om zoveel meer. Door het gebruik van mooie, geurige en weldadige natuurlijke materialen uit het dal Ahrntal, ademt deze hoogwaardige, rustgevende omgeving overal ongehaastheid en harmonie. Het landschap buiten versmelt met al het moois binnen dankzij een onbelemmerd, open panorama.

Wellnessgasten vertoeven in AMONTI & LUNARIS in hogere sferen. Velen kiezen de Panorama Sky Lounge als hun favoriete plek. Strakke lijnen en modern design, een spectaculair uitzicht, de belevenis-opgietsauna, het Ice Cube dompelbad, de skypool met whirlbedden, de Sky Relax ontspanningsoases, het unieke zonneterras – alle schijnwerpers zijn gericht op een exclusieve spa‑ervaring “for adults only”. In de Sunset Sky Pool speelt de zon nog wat langer haar gastrol. Een smaakvolle ambiance met een volmaakte vormentaal is het decor voor wellbeing. En omdat het zo mooi is in het Ahrntal, werpen ook de bezoekers van de bar voortdurend een blik op het uitzicht. De Sky Bar op het dak van AMONTI & LUNARIS biedt immers een mooi panorama, zodat je je blik kunt laten dwalen terwijl je van een lekker drankje geniet. 6.000 m² zijn gewijd aan wellness in hogere sferen. Neem een duik in de binnen- en buitenzwembaden die het hele jaar door verwarmd zijn en geniet van het uitzicht over de bergen. Themasauna’s strelen je zintuigen, kinderen ontspannen zich in een eigen wellnesswereld, sport en fitness brengen de natuur naar binnen. Yoga en lichaamsbeweging, weldadige verzorgingen, ontspannende massages, de fijnste natuurlijke producten: allemaal rustpunten voor momenten van geluk, die tijd en ruimte bieden om echt op adem te komen.

… om jezelf te omringen met esthetisch design

Penthousesuites met whirlpool op het dakterras, knusse chaletsuites voor gezinnen, privéspa met infraroodcabine of Finse sauna en open haard voor bijzondere uren: het AMONTI & LUNARIS-gevoel is uniek en moeilijk te beschrijven, maar des te mooier om live te ervaren. Hout, natuurkleuren, loden en linnen gaan hand in hand met een individueel, uitgekiend design. Nieuwe woonwerelden nodigen je uit om je af te zonderen en je neer te vlijen, weg te dromen en je goed te voelen, vrij en privé te zijn. Ook gasten van buitenaf ervaren in het hotelrestaurant de magie van favoriete plekken en krachtoorden, van een in traditie verankerde sfeer die met zijn moderne design het oog streelt en het hart raakt.

… om finedining te vieren

Het keukenteam is een meester in zijn vak en maakt van AMONTI & LUNARIS een fijnproevershotel. De keukenchefs creëren hedendaagse, geraffineerde interpretaties van traditionele Zuid-Tiroolse gerechten. Voeg daar een lichte, mediterraans-gezonde keuken aan toe en het is duidelijk hoe breed hun spectrum is. In de eigen vinotheek van het hotel nodigt de sommelier je uit om de allerfijnste wijnen uit Zuid-Tirol en andere delen van de wereld te proeven. Met finedinings van tien gangen zorgt Matthias Kirchler voor hoogtepunten in het nieuwe fijnproeversrestaurant LUNARIS 1964. De culinaire hoogstandjes van AMONTI & LUNARIS worden door Gault Millau en Feinschmecker altijd weer beloond met topscores.

Gratis vakantiedagen 4=3

4 overnachtingen boeken, 3 dagen betalen – prijs p.p.: 4 nachten vanaf 600 euro, aankomst ma/zo. Alleen geldig in de periodes 13.11–2.12.22, 11–23.12.22, 26–31.03.23.

Wellnessresort AMONTI & LUNARIS
Klausbergstraße 55
39030 Steinhaus im Ahrntal/Südtirol
Italië
+39 474 651010
www.wellnessresort.it