Miha Bodytec voor een strak lijf!

‘Start in januari met de Bodytec Boost! Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.’

0
2399
Puur Sportief - Fotografie Guido Pijper

Het is weer die tijd van het jaar! Massaal aan de goede voornemens en het roer omgooien. Minder snoepen, minder wijnen, meer sporten en vooral gezonder eten. Puur Sportief helpt je op weg met deze doelen. Hoe dan?

Puur Sportief biedt EMS-training met de betrouwbare en veilige materialen van Miha Bodytec. Dit is een trainingsmethode waarin alle grote spiergroepen worden getraind middels elektro spier stimulatie in slechts 20 minuten tijd.

Kort en krachtig!

Bij Miha Bodytec is lichaamseigen weerstand het uitgangspunt. De elektrische impulsen stimuleren alle spieren in het lichaam om zich aan te spannen. Hierdoor wordt er in korte tijd spierweefsel opgebouwd, metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid vooral verstevigd.

Puur Sportief - Fotografie Guido Pijper

Hoe werkt het?

Tijdens de training draag je speciale onderkleding en een elektroden vest. De elektroden voor arm-, been- en bilspieren worden aan het vest gekoppeld. De trainer bepaalt vervolgens voor iedere spiergroep het level en de juiste intensiteit. De Miha Bodytec workstation (zie afbeelding) stuurt impulsen naar de elektroden aan het vest om de spiergroepen te activeren. Het apparaat geeft een impuls van 4 seconden waarbij de spieren worden aangespannen. Vervolgens een impuls van 4 seconden waarbij de spieren weer worden losgelaten (ontspannen). De grote spiergroepen worden dus tegelijk geactiveerd, maar de intensiteit kan per spiergroep en per persoon worden aangepast. Doelgericht, dynamisch en effectief.

Voor wie geschikt?

Dankzij de low impact activatie worden gewrichten ontzien en niet belast. Daarom is Miha Bodytec geschikt voor jong tot oud en in iedere sportconditie (amateur of topsporter). Kamp je met blessures? Dan is het volgen van Miha Bodytec goed voor de opbouw van het herstel. Er zijn bovendien twee workstations, dus je kunt zelfs tegelijk met een buddy een training volgen.

Aanbieding

Start in het nieuwe jaar met het 3-maanden programma Bodytec Boost. Wat krijg je? Miha Bodytec, onbeperkt trainen in de Open Gym, een voedingsplan en coaching. Dit kan eventueel worden aangevuld met het volgen van een Sportvasten kuur. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Puur Sportief

Wij zijn het allereerste Miha Bodytec quality center in de Benelux. De club beschikt over een geregistreerd kwaliteitskeurmerk voor de consument; de DIN-norm (zie afbeelding). Het keurmerk staat voor veiligheid en verantwoord ondernemen en geeft aan dat er wordt gewerkt conform de voorschriften van Miha Bodytec. Safety first!

Voordelen Miha Bodytec

  • Verhoogt de conditie en uithoudingsvermogen
  • Verhoogt de vetverbranding bij afvallen
  • Vermindert cellulitis en maakt de huid strakker (‘lifteffect’)
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Stimuleert de stofwisseling
  • Vermindert vetpercentage en gewicht
  • Bevordert de spiertoning en figuurverbetering
  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Bevordert de spiergroei en spierkracht
  • Tegengaan van spierafbraak en botontkalking

Puur Sportief Gym Boetiek
Hoofdweg 176, Capelle aan den IJssel
T. 06-15413853
www.puursportief.nl

Fotografie: Guido Pijper