Grando laat uw woonwensen tot leven komen!

0
3044
Grando Keukens en Badkamers - Fotografie Hermen Buurman

Betaalbare keukens en badkamers, dat is waar Grando Keukens en Badkamers voor staat. Of u nu op zoek bent naar landelijk moderne, design keukens of smaakvolle badkamers, bij Grando in Hazerswoude-Dorp bent u aan het juiste adres. Met een keuze uit verschillende collecties is er altijd een keuken of badkamer naar uw smaak. Laat u inspireren en adviseren en geniet van de totaalservice van deze regionale keuken- en badkamerspecialist.

Het bezoeken van de showroom van Grando Keukens en Badkamers in Hazerswoude is een belevenis, een warm bad. Een bezoek aan deze stijlvolle showroom laat u kennis maken met de laatste trends op keuken- en badkamergebied en daarnaast zult u een ongedwongen sfeer proeven waarin u zich prettig voelt. Ik in ieder geval wel. Ik loop ongedwongen over de rode loper naar de ingang en laat mij door de dame achter de receptie fêteren op een heerlijk kopje koffie. Geen snelle verkopers die als een roofdier op hun prooi afduiken. Wel een rustig knikje van een adviseur die aangeeft mij te hebben gezien en op verzoek beschikbaar is. Heerlijk!

Volgens Rutger Groenendijk, eigenaar van deze vestiging van Grando, zit dit in het dna van zijn medewerkers. “Een nieuwe keuken of badkamer koopt u niet iedere dag. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het is belangrijk ideeën op te doen, de bezoeker te inspireren en daarbij een persoonlijk advies op maat te geven. Wij gaan graag samen met onze bezoekers aan de slag om hun droomkeuken en -badkamer samen te stellen. Uiteraard volgens hun wensen, woonsituatie en de laatste trends. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied. De nieuwste trends, kleuren en apparatuur. Vele prachtige opstellingen én voor ieder budget”, legt Rutger uit. “Wij hebben bovendien geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan, zodat de klant zijn badkamer of -keuken kan realiseren.” Volgens Rutger bepalen de vele tevreden klanten het grote succes van Grando.

Grando Keukens en Badkamers

Keukenspecialist

Als u toe bent aan een nieuwe keuken, dan bent u bij Grando aan het juiste adres. Op de benedenverdieping staan tal van opstellingen in verschillende stijlen en budgetten. Houdt u net als ik van een strak, clean design of bent u juist een gezelligheidsmens en mag dat in huis gezien worden? Is uw droomhuis een oude boerderij voorzien van allerlei warme houttinten of zou u kiezen voor een karakteristiek monumentaal pand? Kortom, wat maakt van uw huis een thuis? Welke woonstijl past bij u? Let daarbij ook op de huidige inrichting, u wilt immers wel dat de keuken bij de rest van het huis past. Vergeet ook niet om het praktische aspect niet uit het oog te verliezen: wat zou in uw huis een handige opstelling zijn? Als ik aan al die keuzes en mogelijkheden denk, draai ik mijn hoofd toch maar even richting de adviseur. Help!?

Badkamerspecialist

Naast keukens treft u bij Grando ook een badkamerafdeling aan, de grootste binnen de Grando-familie. De gehele bovenverdieping is ingericht als sanitairwalhalla. Industrieel zwart staal glimlacht naar mij en rechts van mij zie ik ook diverse kranen in koper en goudkleuren. “Alle badkameropstellingen zijn naar reëele maten ingedeeld, zodat u een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer”, legt Rutger uit. “op deze etage vindt u badmeubelen, wastafels, fonteintjes, toiletmeubelen, douchecabines, baden, baden met een whirlpool-systeem, badkamerradiatoren, accessoires, douchegoten, wand- en vloertegels. Kort samengevat: alles wat uw badkamer af kan maken. Indien gewenst verzorgen wij zelfs het gehele traject van ontwerp tot en met de complete installatie van uw droombadkamer,” legt Rutger met passie uit.

Ontzorgen van a tot z

“Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken,- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u één team en bieden een passend advies op maat. Dat betekent dat onze keuken- en badkamersadviseurs altijd de wens van de klant centraal stellen, maar hierin wel zeer actief met u meedenken om voor u het beste resultaat te bereiken.” Uw adviseur is van A tot Z uw vaste aanspreekpunt, ontwerpt samen met u uw keuken of badkamer en stelt een transparante offerte voor u op.” En omdat de kwaliteit van de montage van uw keuken of badkamer medebepalend voor het gebruiksplezier gedurende de levensduur, overziet het team van Grando Hazerswoude graag het hele traject. “Wij willen u ontzorgen en bieden een totaalservice: van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier. Zo bent u er zeker van dat uw keuken of badkamer perfect wordt opgeleverd.”

Grando Keukens en Badkamers - Fotografie Hermen Buurman

Grando Keukens en Badkamers
Frankrijklaan 4, Hazerswoude-Dorp
T. 0172-236323
www.grando.nl/Hazerswoude

Fotografie: Hermen Buurman, e.a.