Geef uw interieur de signatuur van Divano & Divani DUE

0
2534
Divano & Divani DUE - Fotografie Maybelline Koense

Interieurwinkel Divano & Divani DUE biedt een veelvoud aan inspiratie op het gebied van design meubilair, woningstoffering en woonaccessoires. Wonen is genieten bij deze eigenzinnige interieurzaak in Capelle aan den IJssel.

Volgens Elly Scheepbouwer is een interieur een samenspel tussen gevoel en passie. “Een huis moet echter bovenal leefbaar zijn en niet een klinische showroom worden. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur. Uw woning is immers dé plek waar u zich thuis moet voelen.” Het ervaren team van Divano & Divani DUE helpt u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. “Onze adviseurs ontwerpen in de stijl die bij u past, van modern tot tijdloos, van landelijk tot strak. En omdat wij naast meubels ook vloeren, keukens, kasten op maat en raamdecoratie in ons assortiment hebben, kunnen wij u een totaalplaatje bieden.” U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen voor inspiratie in deze unieke woonwinkel in Capelle aan den IJssel.

Wonen is genieten

Divano & Divano DUE heeft met haar collectie en werkwijze een goede naam in binnen- en buitenland. “Onze woonkamercollectie telt naast design meubels ook eetkamertafels met -fauteuils in leer en stof die geheel naar eigen keuze zijn in te vullen. Wij maken uw interieur compleet met prachtige karpetten, gordijnen en schitterende wandbekleding.” In de showroom treft u in schitterende stijlkamers tal van interieurideeën aan. Een bank die lekker zit én perfect past bij uw interieur. Een ronde tafel om intiem aan te dineren met familie en vrienden. “We gaan mee met de trend, maar volgen niet de massa. Zo onderscheiden we ons vooral op het gebied van betaalbaar maatwerk van bijvoorbeeld tafels, banken, verlichting en keukens. Alles is mogelijk qua uitvoering en afmetingen. En omdat alles van Europese bodem komt, bent u tevens verzekerd van een hoge kwaliteit. Elke week komen er weer bijzondere accessoires binnen die u in de showroom kunt bekijken of via de Cadeau Webshop direct kunt bestellen. Accessoires die passen in elk interieur of gewoon als bijzonder cadeau voor een huwelijk, geboorte of babyshower Maar om onze signatuur echt te ervaren, moet u gewoon langskomen”, zegt Elly met een brede glimlach.

Divano & Divani DUE
Schinkelse Baan 7, Capelle aan den IJssel
T. 010-4500122
www.divano-divani-due.nl

Fotografie: Maybelline Koense