Het mooiste plekje in de Krimpenerwaard

0
2695
De Arendshoeve

Wilt u lekker onthaasten van het drukke leven? Dan mag een bezoek aan de Arendshoeve in de Krimpenerwaard niet ontbreken. Zoals de Krimpenerwaard zijn eigen verhaal vertelt als een levensgroot schilderij, zo is de Arendshoeve het adres voor een verfijnd diner, een hotelovernachting of gewoon een tussenstop tijdens een inspirerende fietstocht langs de vele weilanden, boerderijen en molens. Geniet nu van het compleet vernieuwde terras tijdens uw verblijf in de Krimpenerwaard.

In de schaduw van de historische molen Den Arend treft u De Arendshoeve aan, midden in de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. “Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen”, vertelt Arian Scheer. En dat heeft volgens Arian alles te maken met de stijlvolle en gastvrije ambiance van De Arendshoeve. “Het restaurant, de serre, het terras, de groene omgeving en de nabijgelegen molen Den Arend zorgen er tezamen voor dat mensen hier graag vergaderen, trouwen, feesten en dineren.”

De Arendshoeve

Compleet vernieuwd terras

Recent is het terras van De Arendshoeve compleet vernieuwd. De ruime opzet en de verschillende soorten zitjes en tafels geven een speelse en intieme uitstraling. En wie niet genoeg heeft aan de ‘schaduw’ van Den Arend, kan altijd onder één van de grote terrasparasols plaatsnemen.

De Arendshoeve

Ideale vergaderlocatie

De Arendshoeve is de ideale locatie om te vergaderen, een cursus te volgen, te dineren en te overnachten. “Wij bieden onze zakelijke gasten maximale professionaliteit en comfort. Bijvoorbeeld via onze modern geoutilleerde vergaderruimtes. En omdat we tevens een hotel zijn, bieden we onze gasten ook de mogelijkheid om een er overnachting aan vast te plakken. We hebben in totaal 34 ruime kamers beschikbaar, waaronder twee suites en dertien luxe kamers. Daarnaast hebben we inpandig een wellnesscentrum beschikbaar en levert onze keukenbrigade zeer hoogwaardige culinaire prestaties.”

Culinair genieten voor elk budget

Het restaurant van De Arendshoeve mag zich in een uitstekende reputatie verheugen. In een sfeervolle ambiance zorgen de slechts veertig zitplaatsen voor een warme intimiteit. Een ideale plek om feestelijk uit eten te gaan en te genieten van de heerlijke gerechten die chefkok Nicky Verspui en zijn keukenbrigade met liefde componeren. ”Bijzonder is dat we qua prijsstelling voor een brede doelgroep op een zeer acceptabel niveau zitten. Zo is er al een driegangenkeuzemenu voor slechts 37,50 euro. We merken dat die mooie balans tussen kwaliteit en prijs aanslaat bij steeds meer gasten.” En ook de wijnliefhebber komt zeker aan zijn trekken. “We hebben de keuze uit maar liefst 54 verschillende wijnen en twaalf op glas geschonken ‘open wijnen’. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en geeft binnen een brede range een aanbod dat niet uitblinkt in kwaliteit en smaak.”

De Arendshoeve

Gewilde trouwlocatie

Wanneer u De Arendshoeve binnenstapt, wordt u direct getroffen door de geschilderde tegelwanden, het glas in lood en de steeds wisselende kunstexposities. De Arendshoeve geldt dan ook als een buitengewoon gewilde trouwlocatie waar een bruiloft tot in de puntjes wordt geregeld. Van een bruiloft buiten in het prieel tot een receptie of feest in het binnengedeelte of desgewenst in de mooie tuin. Het bruidspaar kan de dag afsluiten met een overnachting in één van de suites. “Alles op één locatie. Dat is onze kracht.”

Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen in een fantastische ambiance. Smaakvol genieten in de polder… daar staat De Arendshoeve voor.

De Arendshoeve

De Arendshoeve
Molen­laan 14, Bergambacht
T. 0182-303100
www.arendshoeve.nl