Heeft u de ‘swing’ al te pakken?

0
2748
De Hooge Rotterdamsche - Fotografie Hermen Buurman

Is golf iets voor u, maar u hebt het nog nooit gedaan? Of wilt u het golfen na lange tijd weer oppakken? Dan biedt Golfschool De Hooge Rotterdamsche u een all-inclusive startersabonnement aan! U leert de beginselen van het golfspel in theorie maar vooral in de praktijk op de mooiste baan van Nederland. Want Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben! Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied start en eindigt uw les of ronde golf in de gezellige Brasserie van het clubhuis.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van Golfclub De Hooge Rotterdamsche en Joost Luiten. Volgens Brenda Ebell ligt het unieke karakter van de baan in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. “Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging. De baan gaat nooit vervelen, hoe vaak u hem ook speelt.” Het eigen karakter wordt nog onderstreept door het verrassend originele clubhuis (slakkenhuis) van architect Gunnar Daan, op het hoogste punt gelegen met rondom de stadssilhouetten van ondermeer Rotterdam, Delft en Den Haag.

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveau

Golfen is voor jong en oud

Golfclub De Hooge Rotterdamsche viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en heeft een actieve vereniging met circa 1000 leden. Het is een sportieve, gemêleerde en gezellige golfvereniging. “Jong, oud, hoge en lage handicappers, beginners, iedereen is welkom. Om golfen extra toegankelijk te maken hebben wij verschillende soorten lidmaatschappen – variërend van een strippenkaart voor 10 keer golfen tot een volledig lidmaatschap – in het leven geroepen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en bijzondere events georganiseerd. Een goed voorbeeld hiervan is ‘Thank God It’s Friday’. Gedurende vijf avonden kunt u onder begeleiding van golfprofessionals trainen en na afloop gezellig samen borrelen en eten. Hieraan kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen. Nieuw is dit jaar de baanpermissiecursus ‘Golfstart’ waarbij u zes golflessen van een uur inclusief een baanles krijgt. Daarnaast kunt u gratis deelnemen aan één van de ‘Kennismakingsmomenten’ (zie kader voor data).

Golfles en clinics

Als u interesse heeft in het leren van het golfspel, dan bent u volgens Raymond Stoop bij Golfschool De Hooge Rotterdamsche aan het juiste adres. “De golfschool heeft namelijk als doel om de passie en liefde voor het golfspel door te geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit golfinstructie, door middel van het inzetten van de beste lesmethodes, golfprofessionals en leshulpmiddelen. In de regio Rotterdam staan wij bekend om onze goede en gestructureerde aanpak van golfclinics: laagdrempelig en met ook de nadruk op plezier.” Als derde generatie golfprofessional, zit golfen bij Raymond in het bloed. “En met ons startersabonnement haalt u onder begeleiding van onze golfpro’s in vier maanden Handicap 54 en kunt u op de meeste golfbanen in Nederland spelen. Onze doelstelling is altijd om zo snel mogelijk de baan op te gaan, want daar doen we het allemaal voor!”

De Hooge Rotterdamsche - Fotografie Hermen Buurman

Vergaderen

De Hooge Rotterdamsche beschikt over een moderne aparte vergaderruimte die u kunt inzetten voor trainingen, workshops of vergaderingen etc.. Bijkomend voordeel is bovendien dat u tevens het ontbijt, de lunch of een eventueel diner op één en dezelfde locatie kunt combineren, waardoor u extra tijd heeft voor het zakelijke aspect. Waarom in de file staan als u vanuit het mooiste kantoor van de Randstad kunt flexwerken. Gratis wifi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking.

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveau

Brasserie

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Van een uitgebreid broodjesbuffet tot een verrassingsmenu, de Brasserie wil graag iedereen culinair verwennen. Alles is mogelijk. Van een zakelijke lunch of smaakvol diner tot een (winter)barbecue of een complete bruiloft, want De Hooge Rotterdamsche is tevens een officiële trouwlocatie. Kortom, culinair tafelen voor golfer, passant, bruidspaar en zakenman. De culinaire brigade kookt per definitie kakelvers. Daarvan profiteren niet alleen de golfers, maar ook de groeiende groep passanten alsmede bedrijven die de weg naar De Hooge Rotterdamsche steeds vaker weten te vinden. Ook als u geen golfer bent, bent u van harte welkom! U kunt dan in de Brasserie of op het terras genieten van de prachtige omgeving en de skyline van Rotterdam.

De Hooge Rotterdamsche - Golfen op hoog niveau

De Hooge Rotterdamsche
Rottebranddreef 40, Bergschenhoek
T. 010-5220052
www.dehoogerotterdamsche.nl
www.golfschooldehoogerotterdamsche.nl

Fotografie: Maybelline Koense, Hermen Buurman, e.a.