Dermalink heeft een nieuwe naam: Ceulen Klinieken!

0
3088
Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor huidziekten, aambeien en spataderen met vestigingen in Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam.

Sinds januari 2019 heet Dermalink ook Ceulen Klinieken. Waarom? Door onderdeel van de keten Ceulen Klinieken te worden, is Dermalink helemaal klaar voor de toekomst. Kennis en kunde binnen Ceulen Klinieken wordt gegarandeerd door het behandelteam dat bestaat uit tien dermatologen, één arts dermatologie en drie huidtherapeuten. Vanaf heden kunt u ook terecht bij de dermatologen van Ceulen Klinieken voor grote operatieve ingrepen en complexe spataderoperaties. Doordat Ceulen Klinieken beschikt over een uitgebreid arsenaal aan dermatologische lasers profiteren de inwoners van Amersfoort nu ook van de mogelijkheid om een behandeling met miraDry te kunnen ondergaan. miraDry is een behandeling tegen overmatig okselzweten en zorgt er voor dat het zweten definitef wordt verholpen.

Ceulen Klinieken

Zweetpoli

U kunt bij Ceulen Klinieken ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Denk hierbij aan de behandeling met miraDry. MiraDry is de definitieve oplossing tegen okselzweten. Ceulen: “met een techniek die vergelijkbaar is met de magnetron techniek, worden zweetklieren in de oksel verhit, totdat ze stuk gaan. Zweetklieren die weg zijn, komen nooit meer terug. De hitte waarbij dit gebeurt geeft een oncomfortabel gevoel. Daarom wordt de huid plaatselijk verdoofd en voelt de patiënt er helemaal niets van”. Sinds 2014 wordt de miraDry behandeling bij Ceulen Klinieken op de locaties Helmond en Breda uitgevoerd. Ruim 400 patiënten hebben zich bij Ceulen Klinieken met miraDry laten behandelen. “We spreken met recht over een behandeling die eigenlijk zonder noemenswaardige uitzonderingen leidt tot heel tevreden patiënten. We zijn erg verheugd om de miraDry behandeling nu ook in Amersfoort te kunnen aanbieden”, vervolgt Ceulen. “Onze ervaren specialisten van Ceulen Klinieken staan van consult tot en met nazorg voor je klaar.” Wat verandert er voor u nu de naam Dermalink veranderd is in Ceulen Klinieken? Ceulen Klinieken belooft dat u de beste dermatologische zorg krijgt die er in Nederland beschikbaar is, voor ieder huidprobleem, voor iedere aambei en ook voor iedere spatader. Ceulen Klinieken kent geen wachtlijsten en alle behandelingen waarvoor een medische indicatie bestaat worden 100% vergoed door iedere Nederlandse zorgverzekeraar. Ceulen Klinieken is lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN-keurmerk). Het ZKN-keurmerk is aan Ceulen Klinieken uitgereikt omdat er aantoonbaar sprake is van medisch specialistische zorg die van hoge kwaliteit is, er persoonlijke aandacht is voor de patiënt, de wachttijden kort zijn en de patiëntveiligheid goed georganiseerd is. Tot slot verleent Ceulen Klinieken uitstekende service en nazorg. Dit houdt onder andere in dat Ceulen Klinieken 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor haar patiënten in het geval dat er een medische spoedsituatie is die niet kan wachten tot de dag van morgen.

Ceulen Klinieken

Geen wachtlijsten

Dr. Ceulen hoeft niet lang na te denken over de vraag wát patiënten het prettigst vinden. Hij krijgt dat namelijk veelvuldig te horen. “Aandacht en snelheid!” Het eerste consult vindt binnen één week plaats en omvat bij ons tevens de onderzoeken en het maken van een behandelplan. Daarna kan al binnen twee weken de behandeling plaatsvinden. Dat is veel sneller dan mensen gewend zijn!

Ceulen Klinieken

100% vergoed door alle zorgverzekeraars!

Medische zorg bij deze zelfstandige polikliniek wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars. Ceulen vertelt: “Zo zijn de zorgverzekeraars erg tevreden over de hoge kwaliteit van de zorg die door onze specialisten worden geleverd. Het resultaat is dat zorgverzekeraars ieder jaar weer meer zorg inkopen bij Ceulen Klinieken. Een kroon op ons werk! De patiënt betaalt bij Ceulen Klinieken niets, afgezien van het gebruikelijke eigen risico. ‘100% vergoed’ is bij ons een gevleugelde uitspraak.”

De beste zorg

“En dan de aandacht. Patiënten zeggen vaak: ‘Jullie luisteren tenminste naar me’. Dat doen onze specialisten heel bewust. We behandelen niet de moedervlek, we behandelen een mens met een verhaal. Als Ceulen Klinieken willen we nog een schep bóvenop de service doen. Een persoonlijke ontvangst, prettige onderzoeks- en behandelruimten, hypermoderne materialen, een echt luisterend oor van iedere professional die bij ons werkt en veel flexibiliteit in de agenda. Onze patiënten worden persoonlijk begeleid.”

Ceulen Klinieken
Blokzijlpark 30a, Amersfoort
T, 085-0432454
www.ceulenklinieken.nl