Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?

0
3038
Droomvlucht Slaapcomfort - Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?

Het nut van slapen wordt vaak onderschat. Een goede nachtrust is echter van levensbelang. Goed slapen geeft uw leven namelijk een enorme positieve impuls. Niet alleen staat u elke ochtend fris en uitgerust op, u bent alerter en u gaat ook vrolijker en minder gestrest door het leven. Stop dus met ‘dromen’ over een goede nachtrust breng een bezoek aan Droomvlucht Slaapcomfort. Want deze beddenspecialist met Rotterdamse mentaliteit maakt al uw droomwensen waar.

Marcel Kok en Marco Korstanje weten al bijna 20 jaar wat er voor nodig is om klanten een goede nachtrust te garanderen: service en kwaliteit. “Bedden kunt u namelijk overal kopen”, aldus Marcel Kok. “Slaapcomfort verkoop je niet maar adviseer je vanuit passie voor het vak. En dan komt het vertrouwen van de klant vanzelf. Onze vaste klantenkring herkent dit inmiddels waardoor nu ook de tweede generatie-klanten de weg naar onze winkels weet te vinden. Een zeer recente review bevestigde deze stelling: ‘Topzaak, vroeger kochten mijn ouders al bij Droomvlucht Slaapcomfort en nu ik op mijzelf ga wonen koop ik ook bij deze beddenspeciaalzaak’. Van traditioneel tot aan design, we hebben alles in huis.”

Wat volgens Marco tevens een grote rol heeft gespeeld in de goede naam van Droomvlucht Slaapcomfort is hun motto: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’ De speerpunten persoonlijk advies, optimale service, aangevuld met maximale vakkennis lopen dan ook als een rode draad door de organisatie van Droomvlucht Slaapcomfort. Samen met een team van slaapspecialisten bedienen Marcel en Marco vanuit de locaties in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel de klanten op maat met persoonlijk en deskundig advies, de hoogste kwaliteit bedden en uitmuntende service.

PERSOONLIJKE BENADERING

Droomvlucht Slaapcomfort - Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?“Het mooie van onze showrooms is dat u er in alle rust kunt rondkijken en kunt laten voorlichten. En wees gerust, er springt niet direct een verkoper op uw nek”, glimlacht Marco. “Onze beddenwinkels zijn ingericht met een divers aanbod aan bedden, boxsprings, matrassen, kussens en slaapkameraccessoires. Alles draagt bij aan een goed comfort en sfeer in uw slaapkamer. In het adviesgesprek komen uw persoonlijke slaapwensen tot in detail aan de orde. Samen met een slaapspecialist wordt u door onze showroom geleid en gaan we samen op zoek naar het beste bed voor u. Omdat ieder mens uniek is, is het beste bed ook voor iedereen anders. Wij helpen u de verschillen in comfort te ervaren. Bijvoorbeeld door proef te liggen en door de optimale positie van heup, schouder en nek samen te stellen. Zo zijn we in staat het bed te vinden dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften”, vertelt Marcel. Mensen vinden het volgens Marcel ook prettig dat Droomvlucht Slaapcomfort de beschikking heeft over een eigen montage- en servicedienst. “Dat biedt extra zekerheid.”

ALLE TOPMERKEN ONDER ÉÉN DAK

Droomvlucht Slaapcomfort - Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?De klanten van Droomvlucht Slaapcomfort zijn afkomstig uit de hele regio. Ze hebben echter één ding gemeen: ze hechten aan kwaliteit. “En die bieden we op alle fronten met grote merken. Als beddenspecialist weet Marcel namelijk als geen andere hoe belangrijk het is dat u slaapt op een kwalitatief goed slaap-systeem. Deze visie vindt u dan ook terug in de ruim opgezette showrooms waar u tal van topmerken aantreft. Elk met zijn eigen specifieke slaapvoordelen, waardoor u altijd slaagt. Ervaar de voordelen van onder meer Auping, Pullmann, MLine, Eastborn, Caresse, Serta en Avek. Topmerken met de hoogste kwaliteit waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

OOK TOE AAN EEN GOEDE NACHTRUST

Droomvlucht Slaapcomfort - Een goede nachtrust… Wie droomt er niet van?“Als beddenspeciaalzaak is het onze verantwoordelijkheid dat iedereen een goede nachtrust ervaart. Dit zien wij als onze missie, en met deze beweegreden hopen wij úw vakmensen voor droomwensen te mogen zijn. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar!”

Droomvlucht Slaapcomfort
Swanlaweg 6-8, Zevenhuizen
Rotterdamseweg 64, Krimpen aan den IJssel
T. 0180-328231 (Zevenhuizen)
T. 0180-516563 (Krimpen aan den IJssel)
www.droomvluchtslaapcomfort.nl

Fotografie: Marc de Jong