De bakens met succes verzet

0
3031
Nefkens Hilversum - De bakens met succes verzet

Peugeot – Motion & Emotion. Dat ontdekt de klant in het eigentijdse pand van Peugeot Nefkens Hilversum dat, net als alle andere vestigingen in de wereld, ontworpen is als een Blue Box. Na een intensieve verbouwing in 2016 voldoet deze locatie aan de corporate identity & design eisen van Peugeot. “Dat geldt ook voor de sfeervisuals, signing, displays, routing, interieur- en huisstijlelementen in en om de showroom.”

Deze duidingen rollen over de welbespraakte tong van Jeroen Klaassen. Hij bestiert als verkoopleider deze vestiging die onderdeel is van Nefkens Midden. Naast de verkoopleider draagt Rob Scheren als servicemanager verantwoordelijkheid voor de dagelijkse service waarop de klant van Peugeot Nefkens Hilversum altijd een beroep kan doen. Nadat Klaassen een kopje geurige en smaakvolle koffie serveert, legt hij uit dat dit bedrijf hier aan de buitenrand van Hilversum eind 2016 haar deuren heeft geopend. “Nefkens Hilversum heeft decennialang in het centrum van de omroepstad gefunctioneerd. Maar er komt een tijd dat de bakens verzet moeten worden. Vandaar dat we voor de locatie op bedrijvenpark Kerkelanden-Zuid hebben gekozen. We zijn overigens de eerste vestiging van Nefkens Midden die compleet voldoet aan de corporate identity & design eisen van Peugeot.”

INHAALRACE

Nefkens Hilversum - De bakens met succes verzetDe verhuizing naar het nieuwe pand hebben Klaassen en Scheren beslist geen windeieren gelegd. Net als op alle wereldwijde Peugeot-vestigingen brult de leeuw uitbundig. De leeuw is het logo dat een goudsmit in 1847 ontwierp in opdracht van Jules en Emile Peugeot. Een merk dat garant staat voor fantastische en comfortabele reiskilometers. “Inmiddels is Peugeot populair bij de zakelijke en particuliere rijders”, aldus Klaassen. De inhaalrace is ingezet met onder andere de Peugeot 3008 SUV. “Deze auto is recentelijk onderscheiden met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2017. De prijs betekent niet alleen ruime erkenning voor fabrikant Peugeot, maar is ook waardevol voor consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe auto. De onderscheiding dankt de Peugeot 3008 SUV aan z’n innovatie, veiligheidsaspecten en de prijs-/kwaliteitverhouding. Zaken die ook voor de consument van belang zijn. De Peugeot 3008 SUV scoort vooral als het gaat om diens fraaie interieur en prettige rijeigenschappen. De SUV biedt meer dan voldoende ruimte en is verkrijgbaar met de nodige hightech veiligheidssystemen. Kijk, de Peugeot 3008 SUV is compact van vorm maar ziet eruit als een fors geprijsde auto. En als je achter het stuur zit dan valt zijn eigenwijze i-Cockpit in het oog, evenals het stuur en de handige schakelaars op het dashboard.”

INTENSE RIJERVARINGEN

Nefkens Hilversum - De bakens met succes verzetMaar ook de Peugeot 5008 SUV heeft de weg naar nieuwe berijders gevonden. Peugeot speelt slim in op die toenemende en aanhoudende vraag naar Sports Utility Vehicles. De nieuwe Peugeot 5008 SUV heeft de looks en het naamkaartje van een SUV gekregen, net als onlangs de Peugeot 2008 SUV. “En die staan hem wat ons betreft prima”, aldus de verkoopleider. “Daarnaast hebben we de Peugeot 108 en 208 die populair zijn in hun klasse., De Peugeot 308 en 308 SW zijn op hun beurt behoorlijk in de smaak gevallen bij de zakelijke rijder en hebben recent een opfrisbeurt gekregen.”

“Met de nieuwe Peugeot 508 verandert alles. De nieuwe lage en compacte constructie, een nieuw, scherper en gespierder exterieurdesign en het spectaculaire interieur met de volledig vernieuwde i-Cockpit belooft de nieuwe Peugeot 508 een intense rijbeleving. De motoren, talloze technologische voorzieningen en een hoog kwaliteitsniveau maken de nieuwe Peugeot 508 ongetwijfeld tot het nieuwe vlaggenschip van Peugeot.”

“In het bedrijfswagengamma zijn we prominent aanwezig met onder meer de nieuwe Peugeot Rifter. Geheel in lijn met het onderscheidende en high end karakter van de nieuwste creaties van het merk, heeft ook de nieuwe Peugeot Rifter het uitgesproken, vernieuwende en strak geproportioneerde silhouet, geknipt voor het dagelijkse avontuur. Bij de Peugeot Rifter is de combinatie van een robuuste en strakke stijl bijzonder geslaagd. Met zijn ondernemende karakter voelt hij zich zowel thuis in de hectiek van de stad als in de vrije natuur. Met de i-Cockpit in de nieuwe telg maakt het merk zijn belofte waar: een intense rijervaring die ongekend is voor deze klasse. En dat in alle omstandigheden.”

GEMAK EN SERVICE

Nefkens Hilversum - De bakens met succes verzet“Uiteraard hebben we een modern ingerichte werkplaats voor alle onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Alle voorkomende reparaties kunnen worden verricht, met BOVAG-garantie. Daarnaast is het altijd plezierig dat de klant weer met een tevreden gevoel zijn weg vervolgt in zijn gerepareerde en nagekeken auto. Dat geldt voor de particulier, maar zeker voor de zakelijke rijder. We hebben daarnaast een haal- en brengservice en een vervangende auto of een elektrische fiets zodat hij of zij haar reguliere werk niet hoeft te onderbreken. Tenslotte zijn we ingericht als bandenhotel voor de opslag van de winter- en zomerbanden. Kortom, met het onderhoudsteam gaan we de uitdaging aan om het rijcomfort waar nodig nog meer te verhogen. We staan voor gemak en service. Ook als het gaat om schadeherstel. In dit geval hebben we een partnership met onze dochteronderneming UAS Schadeherstel. U bent van harte welkom voor een kennismaking met ons bedrijf of een proefrit met een van onze auto’s.”

Nefkens Hilversum
Oscar Romerolaan 21, Hilversum
T. 035-6210953
www.nefkens.nl

Fotografie: Nico Brons