Veilig fietsen met kinderen

0
3032
Bobike - Veilig fietsen met kinderen

De lente staat voor de deur en dan krijgen we automatisch zin om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld om te gaan fietsen. Lekker met het gezin erop uit trekken op een mooie lentedag. Samen op de fiets, genieten van de frisse buitenlucht en ondertussen ben je ook nog gezond en verantwoord bezig. Bobike heeft haar Exclusive fietszitjes speciaal ontworpen voor ouders die er graag op uit trekken met hun kinderen.

Het fietszitje is ontworpen in Nederland, wordt geproduceerd in Europa en kenmerkt zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. Het ontwerp sleepte ook al een IF Design Award in de wacht. De fietszitjes zijn voorzien van luxe voorgevormde gordels die in de rugleuning sluiten. Deze gordels zijn met één hand te bedienen en ze houden je kindje rechtop, zelfs wanneer het in slaap valt. Net zoals alle andere Bobike fietszitjes, heeft de Exclusive een dubbelwandig kuipje én een helmuitsparing voor extra veiligheid. De voetsteuntjes kun je zonder gereedschap in hoogte verstellen en het kussentje is zacht, waterafstotend en wasbaar.

GEOBSEDEERD DOOR VEILIGHEID TIJDENS HET FIETSEN

Bij Bobike zijn ze geobsedeerd door veiligheid. Kwaliteitscontroles, prestatie-analyses en veiligheidstests zijn de belangrijkste onderdelen van het productieproces van Bobike. Uiteraard voldoen de producten van Bobike aan alle wettelijke eisen én aan de hoogste standaard in de industrie maar daar stopt het niet. Bobike is namelijk in het bezit van een moderne kwaliteitscontrole-faciliteit met alle benodigde technologie om er zeker van te zijn dat hun producten voldoen aan de wettelijk opgelegde eisen. Maar wanneer Bobike test, verdubbelen ze die wettelijke waarden. Zo zijn ze er zeker van dat ze het beste product in de markt brengen.

PLANEET AARDE

Bobike gelooft in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. Dit kunnen ze niet doen zonder rekening te houden met de sociale en ecologische gevolgen van wat ze doen. Daarom recyclen ze het grootste deel van hun afvalmateriaal. Gerecycled materiaal kan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld spatborden te maken. Ook al het verpakkingsmateriaal dat binnen hun fabrieken gebruikt wordt, recyclen ze. “We zijn allemaal verantwoordelijk voor het beschermen van onze planeet”, verduidelijkt Marlous de Wit-Williamson, Marketing Manager voor Bobike in de Benelux. “Die taak voelen we bij Bobike heel sterk. We maken producten bedoeld voor het buitenleven, om mensen te laten genieten van de natuur en in beweging te krijgen. Duurzaamheid en recyclen staan daarom hoog op ons prioriteitenlijstje. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we hopelijk nog lang van de natuur om ons heen genieten.”

VOORZITJE

De Bobike Exclusive mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Het gewicht is in deze altijd leidend. Het stuurtje laat de allerkleinsten actief deelnemen aan de rit en is altijd een groot succes. Het zitje is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost € 79,99. Een bijpassend windscherm is verkrijgbaar voor € 29,99.

ACHTERZITJE

De Bobike Exclusive maxi is een kinderzitje voor montage achterop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. Ook hier is het gewicht weer leidend. De meeste bagagedragers worden namelijk getest en gekeurd tot 25kg. De Bobike Exclusive maxi wordt geleverd inclusief montage voor bevestiging op de bagagedrager. Voor fietsen zonder bagagedrager is er een aparte montagebeugel verkrijgbaar. Het zitje is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost € 99,99.

Meer informatie op www.bobike.com.