Uw Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer

0
3189
Preuninger Automotive - Uw Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer

Bij Preuninger Automotive in Den Haag bent u voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. U kunt terecht voor ‘the full package’ van nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK tot reparatie. Preuninger Automotive vertegenwoordigt niet alleen Italiaanse merken, maar draagt ze ook uit. Bekijk de complete Alfa Romeo, Jeep en Abarth collectie en ervaar hoe het voelt om nog echt persoonlijk geholpen te worden. De koffie staat voor u klaar.

Het temperament en de passie van de Italianen komen nauw overeen met het design van hun auto’s. Iedereen kent de bekende, extravagante automerken uit dit land. Liefhebbers van mooie spullen kennen en koesteren het Italië-gevoel waarin een vleugje show niet mag ontbreken. Er is volgens verkoopadviseur Robert den Toom slechts een automerk voor de fijnproever: Alfa Romeo. Een merk dat inhaalt en niet ingehaald wordt. “Alfisten zijn autoconsumenten die nog met emotie een auto aanschaffen. Een klantgroep die ‘sophisticated’ is.” Maar ook sportiviteit en snelheid zijn belangrijke elementen evenals het timbre uit de uitlaat als de startknop de ophokplicht van de paardenkrachten onder de motorkap opheft. De nauwelijks te temmen Italiaanse volbloeds brengen een ouverture die bestaat uit een heerlijke roffel met krachtige tertsen. Pas als de fles enige tijd is ontkurkt, komt het karakter van een goede wijn pas echt tot leven. En dat geldt ook voor elke Alfa Romeo. Wanneer de motorolie is geantichambreerd, komt de ware nestgeur van dit Italiaanse sportmerk je tegemoet en is het genieten geblazen. La vita e bella. Een gevoel van autorijden dat in ieders geheugen zit. Heerlijk dat achter elk Alfa-logo een legende schuilt. Dit logo, dat ooit ontworpen is door Romano Cattaneo is opgebouwd uit twee Milanese symbolen: rechts de slang die afgeleid is van de slang op de De Filarete-Toren van de Castello Sforzesco en links het rode kruis ontleent aan de kruistocht van de Milanees Giovanni da Rho.

JEEP

Een andere klassieker die tegenwoordig onder de vleugels van de Italianen staat is Jeep. Een merk dat synoniem is voor de grote militaire voertuigen die al sinds de Tweede Wereldoorlog de auto voor elk terrein is. Maar Jeep maakt tegenwoordig meer dan dat, al kunt u nog altijd het ultieme ‘all-terrain’ voertuig kopen in de vorm van de Jeep Wrangler of Wrangler Unlimited. “Tegenwoordig is Jeep een onderdeel van het Fiat-Chrysler concern en produceren ze unieke SUV’s met een meer stijlvol exterieur, gericht op luxe en maximaal comfort. U kunt kiezen uit de Jeep Renegade, de vernieuwde Jeep Compass, Jeep Cherokee of Grand Cherokee.” Met een Jeep kunt u overal komen én gezien worden! De Jeep is inmiddels uitgegroeid tot een icoon en is net zo onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse cultuur als Coca Cola, Harley Davidson, Route 66 en Elvis Presley. “Praat met een ‘echte’ Jeep-verkoper en hij vertelt u dat er twee soorten mensen op de wereld zijn. Mensen die een Jeep hebben en mensen die een Jeep willen hebben”, aldus Robert met een brede glimlach.

JEEP COMPASS

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt. Hierdoor onderscheidt de Jeep Compass zich volgens Robert van de massa. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep Compass: nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

OVER PREUNINGER AUTOMOTIVE

Autobedrijf Preuninger is al meer dan 90 jaar actief in de mobiliteitsbranche en is in december 2017 precies 1 jaar Jeep-dealer voor Den Haag en omstreken. “Om dit te vieren, willen wij alle lezers van Nesselande Living van harte uitnodigen om op 21 tot en met 30 december een proefrit te maken in de nieuwe Jeep Compass”, vertelt Robert. “U ontvangt tijdens deze periode dan tevens een bruisend geschenk. Reserveer dus nu een plekje voor een proefrit in een échte Jeep.”

Preuninger Automotive
Laan van Waalhaven 417, Den Haag
T. 070 3073950
www.preuninger.nl

Fotografie: Marc de Jong