Specialist in cryolipolyse

0
3009
Kliniek Sanders - Fotografie iStockphoto

Het najaar komt er weer aan en wat is fijner om mooi en strak de winter in te gaan! De oplossing hiervoor is dichterbij dan u denkt! Kliniek Sanders – hèt gecertificeerde bedrijf voor Cryo-behandeling – helpt u definitief van uw probleemzone af! Geen onzekerheden meer over de buik, lovehandles, bovenbenen, taille of heupen! Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur voor figuurcorrectie. Het biedt een vetverwijdering middels het onderkoelen van vetcellen, in combinatie met elektroforese. Dit houdt in dat er geen naalden of snijwerk aan te pas komen, waardoor de behandeling geheel pijnloos is!

Kliniek Sanders in Bussum is zes jaar geleden gestart door de tweelingzussen Emmy en Angela Sanders. Zij zijn beiden gediplomeerd verpleegkundige en hebben zowel in de gezondheidszorg als de cosmetische zorg jarenlange ervaring opgebouwd. Inmiddels hebben zij een klantenkring uit het hele land.

HOE WERKT DE CRYO-BEHANDELING?

Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt er met u een individueel behandelplan opgesteld. Tijdens de behandeling van een uur wordt het probleemgebied met vier speciale pads tot 4oC gekoeld. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9 graden. Daarnaast zorgt elektroforese (kleine elektro stimulatie) ervoor dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt en de vetcellen definitief worden verwijderd. Deze behandeling richt zich specifiek op de vetcellen en is geheel veilig. Gemiddeld zijn drie Cryo-behandelingen nodig met tussenpozen van zes tot acht weken voor het mooiste resultaat. Het grote voordeel van deze behandelmethode is dat de vetcellen het lichaam geleidelijk verlaten, wat ervoor zorgt dat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen! Het eerste resultaat zult u na drie tot vier weken al merken, maar de grootste verandering is na twee maanden pas goed te zien. Het lichaam is hierna nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren en het is daarom ook belangrijk dat u een goede balans zoekt tussen voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding. Dit geeft uiteindelijk het beste resultaat, waarbij tot wel 8 cm omvangvermindering kan worden bereikt.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

De Cryo-behandeling is geschikt voor de mensen met een plaatselijke vetophoping, die niet weggaat met een dieet of sporten. U kunt hierbij denken aan probleemzones zoals de buik, taille, zadeltassen en bovenbenen. Deze methode is niet geschikt om gewicht te verliezen of om obesitas te behandelen. De vetcellen die eenmaal weg zijn, komen nooit meer terug!

TATOEAGE VERWIJDEREN

Naast de Cryo-behandeling, is Kliniek Sanders gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Het komt vaak voor dat mensen hun tatoeage willen laten verwijderen, omdat het niet meer bij hun levensstijl past. Een tatoeage kan ook lichter gemaakt worden, zodat er een nieuwe overheen geplaatst kan worden. Het verwijderen van de tatoeages gebeurt middels de Q-Switched ND-YAG laser en de Q-Switched Ruby laser. Deze lasers produceren een zeer smalle lichtbundel, waardoor er met grote precisie gewerkt kan worden. De tatoeages kunnen hierdoor zonder huidbeschadiging of littekenvorming worden verwijderd. Er zijn gemiddeld tussen de 6 tot 14 behandelingen nodig met een tussenpoos van minimaal zeven weken. Deze behandeling richt zich ook op dames met permanente wenkbrauw make-up, die ontevreden zijn over het resultaat. Kliniek Sanders helpt in 2 tot 4 behandelingen om de kleur of de vorm weer naar wens te krijgen!

GRATIS INTAKEGESPREK

Bent u geïnteresseerd in dé pijnloze methode voor blijvende figuurcorrectie of wilt u een tatoeage laten verwijderen? Neem dan contact op met Kliniek Sanders! U kunt bellen naar 035-6835780 voor het maken van een afspraak voor een gratis intake. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website: www.klinieksanders.nl

Kliniek Sanders
De Nieuwe Vaart 28, Bussum
T. 035-6835780
www.klinieksanders.nl

Fotografie: Nico Brons, Stephanie Uijtdewilligen, iStockphoto