Een huis vol zonweringsideeën

0
4280
INHUISPlaza (c) Nico Brons

INHUIS Plaza is de specialist in raamdecoratie en zonwering op maat en vertaalt uw woonwensen voor binnen en buiten, met de focus op service en kwaliteit. Met een breed online assortiment aan raamdecoratie, shutters, jaloezieën, rolgordijnen, zonwering, gordijnen, horren, rolluiken, en terrasoverkappingen, en showrooms in Naarden, Barendrecht en Aartselaar (BE) slaagt u altijd.

We worden bij INHUIS Plaza welkom geheten door directeur Benny Meeusen. “We kenmerken ons door perfect maatwerk te leveren en service en kwaliteit voorop te stellen. Door onze informatieve en overzichtelijke webwinkel bieden we onze klanten duidelijkheid over ons maatwerk”, aldus Benny. “Maar we zijn zoveel meer dan zomaar een online winkel. We hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. U kunt met ons chatten, bellen of mailen en u kunt ons natuurlijk bezoeken in onze fysieke showrooms in Naarden, Barendrecht en sinds kort ook in het Belgische Aartselaar. Hier vindt u een ruim assortiment raamdecoratie en zonwering van merken zoals Luxaflex, Verano en uiteraard ons eigen INHUIS label.” Daarmee biedt INHUIS Plaza de consument een alternatief met een goede prijskwaliteitverhouding aan.

TRENDS

De interieurwereld is volgens Benny voortdurend in beweging. “Zo zien we in nieuwbouwwoningen steeds vaker kiep-kantelramen waardoor traditionele raambekleding niet altijd tot haar recht komt. Hiervoor zijn er nu top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden. Maar ook op het gebied van gordijnen zijn er continu innovaties. Wat te denken van zogenaamde waveplooi gordijnen wanneer u op zoek bent naar een mooi strak, maar toch geplooid gordijn. Deze innovatie is komen overwaaien uit de architectenwereld. In onze gordijnen zit een waveband geweven, waardoor het gordijn in zo’n mooie wave valt.” De grootste hardloper is volgens Benny echter de witte houten jaloezie uit de eigen INHUIS-collectie. Hiermee krijgt u een stoere raamdecoratie die in tal van uitvoeringen beschikbaar is, van brede lamellen tot aan andersgekleurde banden.

MAATWERK & SERVICE

Alle producten bij INHUIS Plaza worden volledig op maat voor u gemaakt. “Van een piepklein bovenluikje tot een raampartij van 10 meter. Als u een raam heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres.” Bovendien is een op maat gemaakt product bij INHUIS Plaza niet peperduur. “We werken namelijk samen met betrouwbare leveranciers waar we goede afspraken mee hebben gemaakt. Hiermee garanderen wij perfecte kwaliteit tegen een eerlijke prijs.” En wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling ook perfect wordt gemonteerd, laat u dan volledig ontzorgen door gebruik te maken van de montageservice van INHUIS Plaza.

ONLINE EN OFFLINE BELEVENIS

“Omdat we onze klanten de mogelijkheid willen bieden om zich ook buiten kantooruren te oriënteren en zich te laten adviseren zijn we sinds mei in Naarden op woensdagavond geopend tot 21:00 uur.” Op de overzichtelijke website kunt u eenvoudig alle raamdecoratie en zonwering bekijken. In de webwinkel treft u een breed assortiment aan gordijnen, shutters, rolgordijnen, houten jaloezieën, zonneschermen, screens en nog veel meer aan. Heeft u een keuze gemaakt, dan vult u de maten in, maakt u een keuze uit de vele kleuren, kiest u uit extra opties en krijgt u aansluitend direct een prijs. Volgens Benny vinden veel klanten dit ideaal, omdat ze nu direct een beeld hebben van hun investering en niet voor verrassingen komen te staan.

En twijfelt u over uw keuze of bent u nog niet overtuigd? Dan helpen de specialisten van INHUIS Plaza u graag met het maken van de juiste keuze en ontvangt u desgewenst gratis kleurstalen. U kunt dan thuis de stof voelen en de kleur goed bekijken. Zo bent u verzekerd van de juiste stof en kleur voor elk interieur. “Toch zien we steeds meer mensen die zich eerst online oriënteren over de mogelijkheden en de prijs om vervolgens een bezoek aan een showroom te brengen”, vertelt Benny. “Immers wat mooi staat op een plaatje, hoeft niet per se ook te passen bij uw inrichting.”

ADVIES AAN HUIS

Wilt u persoonlijk advies en de producten in het echt zien en ervaren? Kom dan naar één van de showrooms of laat u in uw eigen woonomgeving adviseren door een interieuradviseur van INHUIS Plaza. U ziet gelijk of de producten en kleuren passen in uw interieur. “Als u van te voren aangeeft waar u precies naar op zoek bent, neemt onze interieuradviseur bovendien passende voorbeelden en kleurstalen mee.”

INHUIS Plaza
Rubberstraat 12, Naarden
T. 035-6315902
www.inhuisplaza.nl

Fotografie: Nico Brons