Lily Laurel – het nieuwe schoenenmerk voor dames

0
4471

Het nieuwe schoenenmerk Lily Laurel is ontstaan uit de liefde voor schoenen, alles draait om de liefde en exclusiviteit van het product. Dit gaat hand in hand met het leveren van de beste kwaliteit en service. Lily Laurel wil de hoogst haalbare kwaliteit leveren voor een realistische prijs.

HIPPE ZOMERCOLLECTIE

Deze zomer heeft Lily Laurel haar eerste dames collectie geïntroduceerd. De collectie is een kleine collectie bestaande uit casual, maar luxe sneakers in prachtige pastel kleuren. Suède uitgevoerd in de kleuren Beige, Soft Pink, Baby Blue, Light Grey en Dark Grey. De White sneakers zijn gemaakt van zachte nubuck. Voor de liefhebbers van details zijn de schoenen afgewerkt met gouden of zilveren details. De sneakers zijn modieus door de hoge witte zool.

ZACHT ITALIAANS LEER

Voor het vervaardigen van de schoenen gebruikt Lily Laurel zachte Italiaanse suède. Ook de binnenzijde van de schoen is volledig leer. Dit is gecombineerd met een hoge, witte, rubberen zool. De schoenen zijn met de hand gemaakt door de beste schoenmakers. Dit alles met het gebruik van de beste materialen uit Italië om ervoor te zorgen dat ze de beste kwaliteit leveren. Wanneer je voeten behoefte hebben aan steunzolen kan de binnenzool uit de schoen worden gehaald, zodat er ruimte is voor steunzolen. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Portugal, hierdoor kan het merk zeer hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen.

MODEKENNERS

De sneakers zijn populair onder de modekenners. Verschillende fashion influencers zijn al met de schoenen gespot. Ook op social media doet het merk het goed. Via het Instagram account, met een kleine achttien duizend volgers, worden fans op de hoogte gehouden van het merk.

JONGE ONTWERPSTER

De ontwerpster en eigenaresse van het schoenenmerk is de zesentwintig jarige Sophie. Zij is na haar studie Fashionmanagement een aantal jaar bij andere merken in de modebranche gaan werken om vervolgens haar droom waar te maken: een eigen schoenenlabel. Lily Laurel is daarvan het resultaat.

WEBSHOP EN VERKOOPPUNTEN

De exclusieve sneakers worden verkocht via de webshop van het merk: www.lilylaurel.nl. Het merk vind service erg belangrijk en daarom worden de schoenen gratis en snel thuisbezorgd in een luxe verpakking. Ook hebben zij een aantal verkooppunten in zowel Nederland en België. Kijk voor het volledige overzicht van de verkooppunten op de website van Lily Laurel.