LAPLAND is dichterbij dan ooit…

0
4423

Vanaf begin december tot aan het einde van maart is Fins Lapland 100% sneeuwzeker. In de wintermaanden verandert Lapland namelijk in een sprookjesachtig paradijs. Het landschap van de uitgestrekte bossen en de vele bevroren meren en rivieren wordt in de winter bedekt met een dikke laag sneeuw. De temperaturen dalen er soms wel tot -30 graden!

BELEEF MET B&B ADVENTURES EEN ZORGELOZE WITTE WINTERVAKANTIE

Het prachtige dorpje Äkäslompolo is de basis van B&B Adventures vanwaar Bram en Bea onvergetelijke avontuurlijke witte wintervakanties aanbieden in de maanden december, januari, februari en maart. Het dorp ligt op slechts 50 kilometer van de luchthaven Kittila. In de wintermaanden zijn er rechtstreekse vluchten vanaf onder andere Amsterdam, Dusseldorf en Brussel. Maar ook via Helsinki zijn er dagelijks vluchten naar dit witte winterse paradijs. Deze bestemming staat niet alleen bekend om de talloze standaard wintersportmogelijkheden zoals skiën en langlaufen. Ook kunt u het Noorderlicht bewonderen en ’s nachts de duizenden sterren aan de hemel tellen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden zoals diverse sneeuwscooter safari’s of een husky safari door de besneeuwde bossen. En wat dacht u van een bezoek aan een rendierenfarm, een ijsvissafari, sneeuwschoenwandelingen, paardrijden en nog veel meer. Bram en Bea kennen Äkäslompolo op hun duimpje. Ze zijn al jaren bekend met de lokale bevolking en de Finse gebruiken. Hierdoor zijn zij in staat om iedereen een onvergetelijke droomvakantie aan te bieden. Bram en Bea zijn ook altijd zelf aanwezig, spreken jouw taal en doen er echt alles aan om dromen uit te laten komen. Kom naar Fins Lapland en beleef het zelf!

PAKKETAANBIEDING

Tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie bieden Bram en Bea compleet verzorgde witte wintervakanties aan. Deze pakketaanbieding is inclusief rechtstreekse vlucht naar Kittila, transfer van en naar de luchthaven, overnachtingen in een Fins houten huis met alle comfort en inclusief een 6-tal winterse activiteiten, zoals een sneeuwscooter safari, een bezoek aan een rendierfarm, een dag skiën, een Noorderlicht safari op sneeuwscooters, een sneeuwschoen wandeling en een prachtige sledetocht door de besneeuwde bossen met husky’s. De maaltijden zijn exclusief en kunnen zelf klaargemaakt worden in de accommodatie maar men kan natuurlijk ook gaan genieten van een heerlijk maaltijd in één van de vele restaurants in het dorp. Prijs voor deze compleet verzorgde vakantie vanaf slechts € 1.625 per persoon.

B&B Adventures
Provincialeweg West 31, Haastrecht
06-23726377
www.b-b-adventures.nl

Fotografie: B&B Adventures, iStockphoto